Ελλάδα Επικαιρότητα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έγινε μια κρούση κι εγώ αντέδρασα – Έπαθα ναυτία!

mpourdoumis-sexoualiki-kakopoiisi

Kαλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος μίλησε για την τηλεόραση και το θέατρο, τη σύζυγό του και ηθοποιό, Λένα Δροσάκη και εκμυστηρεύτηκε πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους μετά τον ερχομό του γιου τους.

Παράλληλα, γνωστός ηθοποιός σχολίασε το κύμα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον χώρο του θεάματος και πέρασε το δικό του μήνυμα.

«Είναι ένα κοινωνικό θέμα. Η κοινωνία μας έχει διάφορες βιτρίνες. Μία ισχυρή βιτρίνα είναι του θεάτρου, του θεάματος. Αυτή η λάμψη είναι πολύ ελκυστική. Όλοι μας θέλουμε να μπούμε σε αυτό τον λαμπερό κόσμο, το οποίο όμως έχει βαθύ σκοτάδι. Λίγο πριν βγεις στο φως της σκηνής, περνάς από το σκοτάδι. Ο ηθοποιός καλείται να κοιτάξει μέσα στο σκοτάδι. Αυτό το σκοτάδι πρέπει να το λαμπρύνουμε. Είναι υποχρέωση της δικής μου γενιάς, να βγουν προς τα έξω. Είμαι μαζί με τα κορίτσια και τα αγόρια» ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός.

Είχα κι εγώ κατά καιρούς. Δεκαεννιά ετών που δεν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι. Μπαίνεις σε έναν χώρο που είναι κάτι καινούργιο για σένα. Ήμουν μαθητής της δραματικής σχολής και συνάντησα ένα σπουδαίο σκηνοθέτη. Κάναμε κάποια ιδιαίτερα και σιγά – σιγά η σχέση δασκάλου και μαθητή δημιούργησε μια εμπιστοσύνη. Σε ένα μάθημα έγινε μια κρούση παραπάνω κι εγώ αντέδρασα. Το σταμάτησα και έπαθα σχεδόν ναυτία εκείνη την ώρα. Εξαφανίστηκα και δεν τον ξαναείδα. Με κυρίευσε ο φόβος κυρίως και έλεγα μήπως φταίω εγώ; Μου μπήκαν ερωτήματα και μήπως αυτό μου κάνει κακό στη δουλειά.

Πέρασε ο καιρός, είπε τη συγγνώμη του και η σχέση μας αποκαταστάθηκε πολύ σύντομα. Το μήνυμα που θέλω να περάσω από τη δική μου ιστορία είναι ότι και μπορείς να μιλήσεις και δεν τρέχει κάστανο. Όχι ως εδώ, δεν συμβαίνει τίποτα και δεν θα μου κάνεις κακό» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Lockdown: Αλλάζει από σήμερα το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ

#omada_Arcadia_Spot*

Μεγαλόπολη | Παρουσιάζεται σήμερα το masterplan της απολιγνιτοποίησης

#omada_Arcadia_Spot

Αναστέλλεται η λειτουργία της Α ́ τάξης Γυμνασίου Βυτίνας λόγω κρούσματος

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας