Top NewsΕπικαιρότηταΠεριφέρεια

Αρκαδία | Παρακατάθεση αποζημίωσης για τις απαλλοτριωμένες εκτάσεις στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ

xyta-sdit-skoupidia

Έγινε η παρακατάθεση της αποζημίωσης για τα απαλλοτριωμένα ακίνητα σε Αρκαδία και Λακωνία, στα οποία θα κατασκευαστούν οι ΜΕΑ – ΧΥΤΥ (Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων – Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων) στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων.

Η παρακατάθεση αφορά, στην Αρκαδία την απαλλοτρίωση έκτασης συνολικού εμβαδού 278.103,70 τ.μ. και στη Λακωνία την απαλλοτρίωση έκτασης συνολικού εμβαδού 91.050,96 τ.µ.

Πλέον, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, είναι δυνατό στις αρχές του ερχόμενου Οκτωβρίου να υπογραφεί η έναρξη κατασκευής των εν λόγω έργων.

Related posts

Παράταση για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες

Arcadia Spot NG

ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Συνεχίζονται έως 10 Σεπτεμβρίου 2026, οι εγγραφές στην Επαγγελματική Σχολή της ΔΥΠΑ

Arcadia Spot NG

Visit Peloponnese – Open Call: Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής στην IFTM Top Resa 2026

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.