Ελλάδα Επικαιρότητα

Παπαηλιού: «Προσβολή κάθε έννοιας δημοκρατικής τάξης, ισότητας,διαφάνειας και λογοδοσίας, η παγιωμένη πρακτική της διακυβέρνησης της ΝΔ»

papailiou-giorgos

Η επιβληθείσα φίμωση κάθε διαφορετικής «φωνής», η αποσιώπηση γεγονότων, η διαστρέβλωση της πραγματικότητας και η προπαγάνδιση του «έργου» της κυβέρνησης της ΝΔ και του Μωϋσή-πρωθυπουργού από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (μέσω της «λίστας Πέτσα» ποσού 20 εκ. ευρώ και άλλων χαριστικών ρυθμίσεων)  δεν αρκούν και δεν αποδίδουν, αφού οι Έλληνες πολίτες βιώνουν  όλο και εντονότερα την πολιτική της κυβέρνησης που διαλύει την κοινωνία και την οικονομία. 

Έτσι ενώ η κυβέρνηση δεν διαθέτει πόρους  για τη θωράκιση του ΕΣΥ, με προσλήψεις υγειονομικών και  αύξηση των ΜΕΘ για προσλήψεις εκπαιδευτικών και πρόσθετες αίθουσες διδασκαλίας, για αύξηση των δρομολογίων στις δημόσιες συγκοινωνίες και για άλλες δράσεις υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας 

Ανακαλύπτει «λεφτόδενδρο», ύψους 2 εκ. ευρώ, και σε επείγον νομοσχέδιο για τα μέτρα σχετικά με τις καταστροφές από τον «Ιανό», περιλαμβάνει διάταξη, με την οποία προβλέπεται η απευθείας ανάθεση της προβολής μηνυμάτων για τον κορονοϊό στα κεντρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (νέα «λίστα Πέτσα»), χωρίς όρους και κανόνες. 

Η προσβολή κάθε έννοιας δημοκρατικής τάξης, ισότητας, διαφάνειας και λογοδοσίας,  αποτελεί πλέον παγιωμένη  πρακτική της διακυβέρνησης της ΝΔ, εγκυμονώντας σοβαρούς κινδύνους για τη Δημοκρατία.   

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίπολη | Εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσθέντες αγωνιστές από τους Ναζί

#omada_Arcadia_Spot

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων στην Ελλάδα

#omada_Arcadia_Spot*

Λαϊκή Συσπείρωση: Η πορεία του κορονοϊού και η διαχείριση της πανδημίας

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας