Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

ΕΠΑΛ Στεμνίτσας | Συνάντηση Εργασίας Αντιδημάρχων με τον Δ/ντη Δ.Ε. Αρκαδίας

stemnitsa-sxoli-argyroxrysoxoias

ΕΠΑΛ Στεμνίτσας: Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ανάμεσα στους Αντιδημάρχους Παιδείας κ. Σταυρο Χριστόπουλο και της Δ.Ε.Τρικολώνων κ.Νεκτάριου Μπαρούτσα, στην Στεμνίτσα, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας κ. Σελίμη Γεώργιο, την Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Γορτυνίας κ. Γκανά Ιωάννα και εκπαιδευτικούς του Σχολείου.

stemnitsa-sxoli-epal

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο άμεσος συντονισμός των δράσεων που απαιτούνται να γίνουν, με αφορμή την για πρώτη φορά λειτουργία του σχολείου. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι αναφέρθηκαν και εξειδίκευσαν τις οδηγίες που έχει δώσει ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ Ευστάθιος Κούλης, οι όποιες και αφορούν όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου, τονίζοντας πως η Δημοτική Αρχή έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να λειτουργήσουν τα σχολεία με ασφάλεια για τους μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων επιστημόνων.

Ως Δημοτική Αρχή είμαστε δίπλα σε μαθητές, δασκάλους και καθηγητές, αρωγοί σε κάθε ανάγκη των Σχολείων μας, εξασφαλίζοντας ασφαλείς και λειτουργικές εγκαταστάσεις.

Related posts

Η 21η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου στην Γορτυνία

#omada_Arcadia_Spot*

Γιορτή γερόντων στο Λευκοχώρι Γορτυνίας

#omada_Arcadia_Spot*

Δημοσίευση σε Διεθνές Επιστημονικό Περιοδικό από το τμήμα πολιτικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment