Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

ΕΠΑΛ Στεμνίτσας | Συνάντηση Εργασίας Αντιδημάρχων με τον Δ/ντη Δ.Ε. Αρκαδίας

stemnitsa-sxoli-argyroxrysoxoias

ΕΠΑΛ Στεμνίτσας: Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ανάμεσα στους Αντιδημάρχους Παιδείας κ. Σταυρο Χριστόπουλο και της Δ.Ε.Τρικολώνων κ.Νεκτάριου Μπαρούτσα, στην Στεμνίτσα, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας κ. Σελίμη Γεώργιο, την Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Γορτυνίας κ. Γκανά Ιωάννα και εκπαιδευτικούς του Σχολείου.

stemnitsa-sxoli-epal

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο άμεσος συντονισμός των δράσεων που απαιτούνται να γίνουν, με αφορμή την για πρώτη φορά λειτουργία του σχολείου. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι αναφέρθηκαν και εξειδίκευσαν τις οδηγίες που έχει δώσει ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ Ευστάθιος Κούλης, οι όποιες και αφορούν όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου, τονίζοντας πως η Δημοτική Αρχή έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να λειτουργήσουν τα σχολεία με ασφάλεια για τους μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων επιστημόνων.

Ως Δημοτική Αρχή είμαστε δίπλα σε μαθητές, δασκάλους και καθηγητές, αρωγοί σε κάθε ανάγκη των Σχολείων μας, εξασφαλίζοντας ασφαλείς και λειτουργικές εγκαταστάσεις.

Related posts

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ – ΓΟΡΤΥΝΙΑ 26/04/2024

Arcadia Spot NG

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ την Τρίτη 23/04/2024 στη Γορτυνία

Arcadia Spot NG

Διακοπή Ηλεκτροδότησης την Παρασκευή 12/04/2024 στο Δ. Γορτυνίας

Arcadia Spot KP

Leave a Comment