Επικαιρότητα Περιφέρεια

Εργα ασφαλτοστρώσεων στην Ανω Μεσσηνία

asfaltostroseis-messinia

Σειρά έργων ασφαλτόστρωσης υλοποιούνται από την Π.Ε. Μεσσηνίας σε διάφορες περιοχές του νομού, όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος.


Συγκεκριμένα, όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, συνεχίζεται το έργο των ασφαλτοστρώσεων στην εθνική οδό Τσακώνας – Καλό Νερό με ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στον κόμβο της Καλλιρρόης, στο Βασιλικό, στον κόμβο Δωρίου και στο Γλυκορίζι. Ο προγραμματισμός προβλέπει να ασφαλτοστρωθεί και ο κόμβος του Κοπανακίου.

Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται και το προϋπολογισμού 460.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης στο τμήμα Κάτω Μέλπεια – Στάσιμο – όρια Μεσσηνίας και Ηλείας της 7ης επαρχιακής οδού, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΚΑΠ.

Συγκεκριμένα, έχει μέχρι στιγμής προχωρήσει η κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου από τη Μέλπεια έως την Διμάνδρα, ενώ έχουν γίνει ασφαλτοστρώσεις στο τμήμα Πέτρα  – Νέδα – Αμπελιώνα – Αγιος Σώστης. Τέλος, στο τμήμα Διαβολίτσι – Κεντρικό έχουν πραγματοποιηθεί ασφαλτοστρώσεις, στο πλαίσιο υφιστάμενου  έργου.

Related posts

Ομιλία και σημεία ομιλίας υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού | Παρουσίαση υποψηφίων και προγράμματος του συνδυασμού “Η Πελοπόννησος Μπροστά”

ArcadiaSpot Team

Πέτρος Τατούλης από Κορινθία: Ισχυρή και ανεξάρτητη η Νέα Πελοπόννησος της επόμενης ημέρας

ArcadiaSpot Team

Αποτελέσματα δημοσκόπησης Περιφέρεια Πελοποννήσου (17/9/2023-23/9/2023)

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment