Top NewsΕλλάδαΕπικαιρότητα

Γέρακας: Μαθητής που δεχόταν bullying πήγε με αεροβόλο στο σχολείο

gerakas-bullying-aerovolo

Γέρακας: Μαθητής που δεχόταν bullying πήγε με αεροβόλο στο σχολείο

Μια υπόθεση σχολικού εκφοβισμού ήρθε στη δημοσιότητα όταν ένας παιδί 13 ετών από τον Γέρακα πήγε στο Γυμνάσιο με ένα αεροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Το νεαρό αγόρι, σύμφωνα με την αστυνομία δήλωσε ότι δεχόταν συνεχώς bullying και απειλές, μάλιστα, κατά της ζωής του από άλλους μαθητές και σε κάποια στιγμή άρχισε να πηγαίνει στο σχολείο με το αεροβόλο που υπήρχε στο σπίτι του.

Η διευθύντρια του σχολείου, που αντιλήφθηκε ότι ο μαθητής οπλοφορούσε, ειδοποίησε τις Αρχές που έσπευσαν στο σχολείο και από την έρευνα που πραγματοποίησαν βρήκαν στην τσάντα του ένα αεροβόλο και ένα πολυεργαλείο με κατσαβίδι.

Related posts

Νέος Κανονισμός για τα σχολεία : Η ποινή που προβλέπεται για τα κινητά τηλέφωνα

Arcadia Spot GZ

Συνελήφθη ανήλικος δράστης ξυλοδαρμού έξω από σχολείο και ο πατέρας του – Αναζητούνται άλλοι 4

Arcadia Spot GZ

Κλειστά τα σχολεία στη Νότια Κυνουρία

Arcadia Spot GZ
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.