Dictum Factum

Παπαηλίου Γιώργος | Ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Γορτυνίας στο Dictum Factum

perifanou-giorgos-papailiou-arkadiki

«Όλοι μαζί μακριά από μικροκομματικές αντιπαλότητες και σκοπιμότητες θα καταφέρουμε να προσφέρουμε πραγματικό έργο στους Γορτύνιους»

Ο  υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Γορτυνίας Γιώργος Παπαηλίου στο webtv στούντιο του arcadiaspot στην εκπομπή Dictum Factum ΄΄ατάκα κι επιτόπου΄΄ με τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου.


Ο κ. Παπαηλίου για τη «Γορτυνία του αύριο» ανοίγει την καρδιά του σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μιλάει για τη Γορτυνία των παιδικών του χρόνων, την ιδιαίτερη του πατρίδα που υπεραγαπά και αποκαλύπτει πως πήρε την απόφαση να συμμετάσχει ως υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές.
Επισημαίνει πως η κατάσταση της Γορτυνίας χειροτερεύει. Μιλάει για ερημοποίηση και πλήρη εγκατάλειψη των χωριών της καθώς και για πληθώρα καθημερινών προβλημάτων που δυσκολεύουν τη ζωή των συμπολιτών του.
Άριστος γνώστης των πολιτικών πεπραγμένων, λόγω και της πολυετούς δημοσιογραφικής του εμπειρίας – ιδιοκτήτης της Αρκαδικής Ραδιοφωνίας και τηλεόρασης – ανακοινώνει τις δράσεις και το πρόγραμμα της παράταξης του, έχοντας καταγράψει από τις μικρότερες μέχρι τις μεγαλύτερες ανάγκες για τον τόπο του. Τα προβλήματα για τον κ. Παπαηλίου μπορούν να επιλυθούν με απλές και οργανωτικές κινήσεις.

«Λύσεις υπάρχουν αρκεί να υπάρχει και η θέληση να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στα κοινά» 

Επισημαίνει πως δεν επιθυμεί να έρθει σε καμία πολιτική αντιπαράθεση και κόντρα με τους συνυποψήφιους του Δημάρχους στη Γορτυνία
Παραδίδει μαθήματα πολιτισμού, ευγένειας και πολιτικού ήθους μα πάνω από όλα πραγματικής αγάπης για την Γορτυνία και τους συντοπίτες του.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Γορτυνίας Γιώργος Παπαηλίου στην εκπομπή Dictum Factum και τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου μέσα από το Official κανάλι του ArcadiaSpot στο YouTube


Η «Γορτυνία του αύριο» είναι, σύμφωνα με τον κ. Παπαηλίου ένα συνδυασμός χωρίς κομματικές ταμπέλες και ενιαία χρώμα παρά μόνο πλουμισμένος από ανθρώπους, νέες και νέους στην πλειοψηφία τους που επιθυμούν να συνεισφέρουν με ο,τι μέσο και απόθεμα ψυχής διαθέτουν στον πανέμορφο σε φυσική ομορφιά τόπο τους.

Έναν τόπο που ξεχειλίζει από κάλος αλλά με σημαντικές δυσκολίες και πληθώρα ελλείψεων σε τομείς όπως στην υγεία, στην κτηνοτροφία, στη γεωργία και κυρίως στην καθημερινή ποιότητα ζωής.
Ο κ. Παπαηλίου «μάχιμος» δεν διστάζει να αναλάβει και τις πιο δύσκολες αποστολές. Αυτό αποδεικνύει άλλωστε και η πετυχημένη επαγγελματική του πορεία – συνταξιούχος πια – στη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό τομέα ευθύνης. 

Διαβάστε επίσης: Μαρία Εικοσιδέκα | Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Dictum Factum


Το ίδιο έχει πράξει εδώ και πολλά χρόνια στον απαιτητικό χώρο των ΜΜΕ. Δέχτηκε πολλά πισώπλατα χτυπήματα, δεν λύγισε και κατάφερε να κρατήσει ζωντανό, εδώ και 30 χρόνια ένα ιστορικό επαρχιακό Μέσο με πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.
 «Η Γορτυνία δεν έχει προχωρήσει» υποστηρίζει και απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις παρατάξεις για να υπάρχει μια εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ τους για το καλό πάνω από όλα τους τόπου τους.

Ραντεβού, λοιπόν, στο Dictum Factum με τη Γιώτα Περήφανου 

΄΄ατάκα κι επιτόπου΄΄ 

perifanou-dictum-factum

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Λαμπρόπουλος Χρήστος | Ο υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος για το Ν. Αρκαδίας στο Dictum Factum

#omada_Arcadia_Spot*

Κατσίρης Γιάννης | Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο Dictum Factum

#omada_Arcadia_Spot*

Τσιαμούλος Νίκος | Ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Τρίπολης στο Dictum Factum

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας