Dictum Factum

Τεριακή Σοφιάννα | Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Dictum Factum

perifanou-sofianna-teriaki

«Με τη θετική σκέψη και την επιστημονική μας κατάρτιση μπορούμε να πάμε μπροστά την Τρίπολη»

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τη «Νέα Τρίπολη» στο webtv στούντιο του arcadiaspot στην εκπομπή Dictum Factum ΄΄ατάκα κι επιτόπου΄΄ με τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου.


Η κ. Τεριακή είναι μια νεαρή υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος που στελεχώνει το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σμυρνιώτη «Νέα Τρίπολη». Με τη φρεσκάδα της νιότης και τη θετική της ενέργεια συζητά μαζί μας «γιατί είναι υποχρέωση των νέων να διαχειριστούν το μέλλον και να πάνε την Τρίπολη ξανά μπροστά».
H Σοφιάννα Τεριακή, αναφέρεται στους λόγους που την ώθησαν να αποδεχτεί την πρόταση του κ. Σμυρνιώτη. Αναμφίβολα και η οικογένεια της συνέβαλλε σημαντικά σε αυτή την απόφαση της για την ενεργή δράση της στα κοινά της πόλης που ζει, που μεγαλώνει και έπλασε δημιουργικά τα όνειρα της.
Τόσο ο πατέρας της, ο γνωστός πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Τεριακής όσο και η δραστήρια μητέρας της, φαρμακοποιός Ελένη Ρέλλια με επίσης σημαντική δράση στα κοινά, αποτελούν σημαντική πηγή ερεθισμάτων για τη Σοφιάννα να προσφέρει στο συνάνθρωπο και στους νέους ανθρώπους ανιδιοτελώς.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που παραχώρησε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σοφιάννα Τεριακή στην εκπομπή Dictum Factum και τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου μέσα από το Official κανάλι του ArcadiaSpot στο YouTube


Η νεαρή αρχιτέκτονας, έχοντας στο ενεργητικό της ένα ιδιαίτερα ζηλευτό «profile» σπουδών με εξειδίκευση στον Αστικό σχεδιασμό αλλά και με το όραμα της για τη δημιουργία τουριστικής μονάδας αγροτοβιοτεχνικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Μαινάλου, επιθυμεί να αφήσει τη δική της αισθητική νότα αναζήτησης και στα δημοτικά πεπραγμένα.
Τη γοητεύει η επαφή με τον κόσμο και το design που κρύβεται μέσα στη δημιουργία ενός υποδήματος. Από το 2012, άλλωστε, παράλληλα με τις σπουδές της ασχολείται και με το εμπόριο ανατομικών υποδημάτων μέσα από τα καταστήματα Ευ Βαδίζειν σε Τρίπολη και Καλαμάτα.
Η κ. Τεριακή αγάπησε τον εθελοντισμό, κατά τη διάρκεια της δράσης της στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, μόλις στην ηλικία των τεσσάρων ετών.   

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Παπαηλίου | Ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Γορτυνίας στο Dictum Factum

Με βασικό της κίνητρο, να βοηθήσει τον τόπο που μεγάλωσε και ζει, μέσα από τις γνώσεις που έχει αποκομίσει κατά την ακαδημαϊκή της πορεία δηλώνει έτοιμη να πάει το Δήμο της Τρίπολης ξανά μπροστά, να βοηθήσει στην αναβάθμιση της όψης της πόλης τόσο στην χωροταξία όσο και στον κυκλοφοριακό σχεδιασμό.

«Ο βασικός μετασχηματισμός της πόλης μας σε μια σύγχρονη οργανωμένη πόλη είναι αναγκαίος. Μια πόλη που θα προστατεύει τους κατοίκους της και θα αποτελεί τόπο επιλογής για τους επισκέπτες της»

Εμείς να συμπληρώσουμε Σοφιάννα πως με τη θετική ενέργεια και το χαμόγελο σου δίνεις ήδη μια ιδιαίτερη νότα αισιοδοξίας στον προεκλογικό αγώνα για το Δήμο της Τρίπολης.

Ραντεβού, λοιπόν, στο Dictum Factum με τη Γιώτα Περήφανου

΄΄ατάκα κι επιτόπου΄΄ 

perifanou-dictum-factum

Related posts

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων

Arcadia Spot GZ

Πιθανή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αρκαδία

Arcadia Spot GZ

Δικαστικός αντιπρόσωπος σταμάτησε την καταμέτρηση και πήγε για ύπνο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment