Ροή Ειδήσεων Τοπικά Νέα

ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Διακοπή δρομολογίων (για μπάνια ημέρας) στο Παράλιο Άστρος

paralio-astros

Διακοπή δρομολογίων (για μπάνια ημέρας) στο Παρ. Άστρος Αρκαδίας.

   Από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. γίνεται γνωστό στο επιβατικό κοινό της Τρίπολης και των γύρω περιοχών, ότι από την ερχόμενη Κυριακή 13/9/2020 σταματούν για το 2020 τα καθιερωμένα καλοκαιρινά δρομολόγια για το Παράλιο Άστρος (μπάνια ημέρας) και σας διευκρινίζουμε ότι ήδη από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιείτε μόνο ένα (1) δρομολόγιο από Τρίπολη προς Παράλιο Άστρος – Μπαταρόλα με ώρα αναχώρησης 11:00 το πρωί και με επιστροφή 18:00 το απόγευμα.

   Επίσης: Επί την ευκαιρία της νέας Σχολικής & Πανεπιστημιακής χρονιάς 2020–21 ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. κ. Νίκος Κουτσόγιωργας μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο, τους Μετόχους και το Προσωπικό της Εταιρίας, στέλνουν το δικό τους μήνυμα προς τους Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, τους Μαθητές και τους Φοιτητές της Αρκαδίας που είναι το εξής:

«Η μεταφορά των μαθητών είναι για όλη την οικογένεια της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. συν της άλλης λειτούργημα. Μ’αυτό το σκεπτικό και την ευθύνη, ξεκινάμε την νέα σχολική χρονιά υποσχόμενοι σε μαθητές και γονείς, μια ασφαλή και άνετη μεταφορά τόσο στο μεταφορικό μέρος όσο και για την εφαρμογή των απαραίτητων υγειονομικών κανόνων που επιβάλλονται πλέον από τις συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού: Ευχόμεθα καλή Σχολική χρονιά»

   Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε στα Τηλ.: 2710 222 560 / 2710230 140 και στην ιστοσελίδα: www.ktelarkadias.gr ή στο e-mail: ktelark@otenet.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Δήμο Μεγαλόπολης – Δείτε που και πότε

#omada_Arcadia_Spot

Λαϊκή Συσπείρωση: Καμία αναμονή για την αποπομπή του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής από το ΠεΣυ Πελοποννήσου!

#omada_Arcadia_Spot*

Συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα το ΠΕ.ΣΥ. | Δείτε τα θέματα της συνεδρίασης

#omada_Arcadia_Spot

Προσθέστε το σχόλιο σας