Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

Μεγαλόπολη | Παρουσιάζεται σήμερα το masterplan της απολιγνιτοποίησης

lignitiki-monada-megalopolis

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας γνωστοποιείται ότι σήμερα Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου 2020 θα παρουσιαστεί στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής το τελικό σχέδιο του masterplan της απολιγνιτοποίησης για την περιοχή της Μεγαλόπολης.


Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφερει:


To τελικό σχέδιο του masterplan της απολιγνιτοποίησης –που θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση τις αμέσως επόμενες ημέρες, μετά την ενσωμάτωση των σχολίων της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) – θα συζητηθεί κατά την αυριανή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην συνεδρίαση θα συμμετέχουν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας (και πρόεδρος της Επιτροπής) κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για το ΕΣΠΑ κ. Γιάννης Τσακίρης, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του ΥΠΕΝ κ. Αλεξάνδρα Σδούκου και ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΔΑΜ κ. Κωστής Μουσουρούλης.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, οι βασικές κατευθύνσεις του masterplan θα παρουσιαστούν σε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου (μέσω του καναλιού του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο ΥουΤube).

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τον σύνδεσμο, μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη, καθώς και για τη διαδικασία υποβολής των ερωτήσεων.ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ευτράπελα λόγω κορονοϊού σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Αθήνα

#omada_Arcadia_Spot

Τρίπολη | Με μουσική παράσταση και πυροτεχνήματα ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Άλωσης (pics,vid)

#omada_Arcadia_Spot

Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε και έκλεβε ηλικιωμένους

#omada_Arcadia_Spot

Προσθέστε το σχόλιο σας