Ελλάδα Επικαιρότητα

ΜέΡΑ25: Στηρίζουμε την απεργία των υγειονομικών – Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους

mera25-ygeionomiko-systima

Το ΜέΡΑ25 στηρίζει τα δίκαια αιτήματα του υγειονομικού προσωπικού του ΕΣΥ και είναι δίπλα τους σε κάθε μορφή αγώνα για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Έχουμε παρακολουθήσει στενά, με θλίψη αλλά και με αγανάκτηση, την σταδιακή αποδόμηση του συστήματος, την συκοφάντηση των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, τις διώξεις απέναντι στους γιατρούς που μίλησαν για την ανεπάρκεια της κυβερνητικής πολιτικής, την παράλογη και ανήθικη τρομοκράτησή τους εν μέσω πανδημίας και πραγματικά θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας και υποχρέωσή μας να δηλώνουμε με κάθε τρόπο την αντίθεσή μας στις πολιτικές της κυβέρνησης.

Θέλουμε δε να απευθυνθούμε στους συμπολίτες μας λέγοντας ότι η καταρράκωση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας αφορά όλους και όλες μας.

Δεν αφορά μόνο τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν μάχη αυτή τη δύσκολη στιγμή έχοντας ως μόνο όπλο το φιλότιμό τους.

Αν εμείς οι πολίτες δεν τους στηρίξουμε, θα παρακολουθήσουμε αμέτοχοι τη διάλυση του ΕΣΥ και την μετέπειτα κυριαρχία του Ιδιωτικού Τομέα ο οποίος όμως θα πληρώνεται αδρά για τις υπηρεσίες του και θα είναι μόνο για τους έχοντες και κατέχοντες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αρχιεπίσκοπος στη Μονή Καλτεζών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση (pics)

#omada_Arcadia_Spot*

Κορονοϊός: Τα στοιχεία για την Αρκαδία – Τι δείχνουν οι αριθμοί της Τρίτης

#omada_Arcadia_Spot*

Παναρκαδικό νοσοκομείο | Διορισμοί μόνιμων ιατρών (pics)

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας