Επικαιρότητα

Νίκας για την “Πελοπόννησος” Α.Ε.: “Δεν υπάρχει κανένα πεδίο συνεννόησης πλέον”

perifereia-peloponnisou

Νίκας για την “Πελοπόννησος” Α.Ε.: “Δεν υπάρχει κανένα πεδίο συνεννόησης πλέον”

Δεν υπήρξε απόφαση για την “Πελοπόννησος” Α.Ε. ούτε κατά την συνεχισθείσα χθες Πέμπτη 19 Νοεμβρίου γενική συνέλευση των μετόχων της.

“Η πλευρά της Περιφέρειας προχωρεί τις διαδικασίες που έχει αποφασίσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς θεωρεί ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα πεδίο συνεννόησης” τόνισε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι “δεν ανεχόμαστε κανενός είδους κωλυσιεργία”.

Αναλυτικά ο περιφερειάρχης, μετά την άκαρπη γενική συνέλευση, δήλωσε τα εξής:

“Θεωρούμε απολύτως έγκυρη και νόμιμη την έκθεση των νόμιμων ορκωτών λογιστών, τους οποίους είχε ορίσει ομόφωνα το Δ.Σ. της εταιρείας, το οποίο ομόφωνα επίσης ενέκρινε την εν λόγω έκθεσή τους. Επιπλέον, θεωρούμε ότι οποιοσδήποτε άλλος έλεγχος συνιστά αμφισβήτηση της έκθεσης της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας -αλλά, εν πάση περιπτώσει, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι δικαιούται από τον νόμο.

Νίκας για την “Πελοπόννησος” Α.Ε.: “Δεν υπάρχει κανένα πεδίο συνεννόησης πλέον”

Πάντως, από την πλευρά της η Περιφέρεια σταμάτησε να υπογράφει προγραμματικές συμβάσεις και να έχει νέες οικονομικές δοσοληψίες με την “Πελοπόννησος” Α.Ε. και προσφεύγει στην εκκαθάριση εν λειτουργία τής εν λόγω επιχείρησης. Άμεσα δε, θα εισάγει προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο την δημιουργία νέου αναπτυξιακού αυτοδιοικητικού οργανισμού, προκειμένου η Περιφέρεια να μπορέσει να λειτουργήσει και να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας.

Ολα τα άλλα είναι θέμα της ΕΑΔ και του Εισαγγελέα Εφετών προς τον οποίον η εν λόγω Αρχή κοινοποίησε την έκθεσή της. Δεν ανεχόμαστε κανενός είδους κωλυσιεργία” κατέληξε ο περιφερειάρχης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δήμος Τρίπολης | Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων

#omada_Arcadia_Spot

”Τώρα μέτρα στο Δήμο Ευρώτα πριν είναι πολύ αργά” προτείνει η Λαϊκή Συσπείρωση

#omada_Arcadia_Spot*

Τρίπολη | Εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσθέντες αγωνιστές από τους Ναζί

#omada_Arcadia_Spot

Προσθέστε το σχόλιο σας