Δήμος Μεγαλόπολης Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων Εγγραφών για το Δημόσιο ΙΕΚ Μεγαλόπολης

Δημόσιο ΙΕΚ Μεγαλόπολης

 Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης, ανακοινώνει την παράταση υποβολής αιτήσεων εγγραφών στα Δ.ΙΕΚ της χώρας για το έτος κατάρτισης 2020-2021μέχρι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 10:00 π.μ..

Οι αιτήσεις των υποψηφίων σπουδαστών γίνονται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμοhttps://diek.it.minedu.gov.gr

Οι νέες ειδικότητες του Δ.ΙΕΚ Μεγαλόπολης, που εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και θα λειτουργήσουν εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός σπουδαστών είναι οι ακόλουθες:

  • Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων
  • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
  • Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών

Στο πληροφοριακό σύστημα μπορείτε να επιλέξετε μέχρι τέσσερες (4) ειδικότητες έτσι ώστε αν δεν τοποθετηθείτε στην ειδικότητα της 1ης σας επιλογής να τοποθετηθείτε ανάλογα με τα μόριά σας στις επόμενες ειδικότητες προτίμησής σας. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα προσκομίσουν στη συνέχεια στο ΙΕΚ τα απαραίτητα έγγραφα για επαλήθευση.

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Μεγαλόπολης στεγάζεται στο Λεοντάρι Αρκαδίας και προσφέρει δωρεάν επαγγελματική κατάρτιση σε αποφοίτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, αλλά και σε πτυχιούχους Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους και ύστερα από επιτυχή συμμετοχή τους σε εξετάσεις πιστοποίησης οι καταρτιζόμενοι αποκτούν Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε απογευματινές ώρες στη γραμματεία του ΙΕΚ Μεγαλόπολης στο Λεοντάρι τηλ. 27910-61021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Αρκαδία: Έντεκα νοσηλευόμενοι covid-19 στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

#omada_Arcadia_Spot*

Αστυνομία: Πώς θα γίνει ο εμβολιασμός των ενστόλων

#omada_Arcadia_Spot*

Διακοπή νερού σε όλο το δίκτυο ύδρευσης της Μεγαλόπολης

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας