Ελλάδα Επικαιρότητα

Παρέμβαση Μητσοτάκη για τη φύλαξη Φουρθιώτη από αστυνομικούς

fourthiotis-menios

Με εντολή Μητσοτάκη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πρόκειται να στείλει στο γραφείο του το φάκελο τόσο του Μένιου Φουρθιώτη όσο και άλλων επώνυμων προσώπων προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση σχετικά με το αν χρειάζονται φύλαξη από αστυνομικούς.

Έπειτα από παρέμβαση του υπουργού προστασίας αποσύρθηκαν προχθές οι αστυνομικοί οι οποίοι είχαν διατεθεί από την αστυνομία για τη φύλαξη του παρουσιαστή.

Υπενθυμίζεται ότι την παραπάνω αποκάλυψη είχε κάνει πρώτος αντιδήμαρχος Ραφήνας με ανάρτηση του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης η οποία αφορούσε το γεγονός ότι ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος έχει υπηρεσία φύλαξης από αστυνομικούς της ΕΛΑΣ.

Η απάντηση Φουρθιώτη

Ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης,  με ανακοίνωση του δικηγόρου του, ισχυρίζεται ότι η η «ΕΛ.ΑΣ. έχει γνωματεύσει οκτώ φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι αποτελεί ευπαθή στόχο».

Αναλυτικά η δήλωση:

«Σε σχέση με τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο από χθες το βράδυ κατόπιν αναρτήσεως τέως Υπουργού Υγείας σε βάρος του εντολέως μας Μαίνανδρου Φουρθιώτη, επισημαίνουμε ότι πράγματι -ως ο ίδιος δημοσιοποίησε -ήδη έχει κατατεθεί σχετική μήνυση, καθώς και κατά δημοσιογράφου-εκδότη της εφημερίδος Documento, ο οποίος ανήρτησε και αναπαρήγαγε στον ιστότοπο που διαχειρίζεται τις ύβρεις του ανωτέρω τέως Υπουργού, ενώ η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και από έτερους δημοσιογράφους που επικαλούνται πηγές εντός της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ανωτέρω είναι προφανές ότι έχουν επιδοθεί σε έναν ανηλεή πόλεμο σε βάρος του εντολέως μας με σκοπό να τον αποδομήσουν και να καταφέρουν την απόλυτη απαξίωση του προσώπου του.

Οι ισχυρισμοί και τα δήθεν γεγονότα που παρατίθενται στα ως άνω δημοσιεύματα προβάλλονται σκοπίμως από τους ανωτέρω εν γνώσει της αναλήθειας τους προκειμένου να δημιουργήσουν στο κοινό δυσμενείς εντυπώσεις εις βάρος του εντολεώς μας, και πλήττουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή του.

Το αυτοκίνητο που παρουσιάζεται ψευδώς ως δήθεν τεθωρακισμένο όχημα της ΕΛ.ΑΣ ανήκει στον κ. Μαίνανδρο Φουρθιώτη.

Χαρακτηριστικό του ψεύδους των εν λόγω δημοσιευμάτων είναι ότι το αυτοκίνητο το οποίο παρουσιάζεται να οδηγεί ο εντολέας μας καταχρώμενος υποτίθεται κρατικούς πόρους, είναι στην κατοχή του νομίμως, καθώς του έχει παραχωρηθεί η χρήση του από την εταιρία συμφερόντων του «PARTY FM ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΕ», στην οποία ο εντολέας μας έχει την ιδιότητα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.

Για όλα τα ανωτέρω φυσικά υφίστανται έγγραφα που αποδεικνύουν την πρωτοφανή αναλήθεια των αναρτήσεων των ανωτέρω και αναφερόμαστε συγκεκριμένα στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και στα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα της ως άνω εταιρίας.

Τέλος, σημειούται ότι η συνεχιζόμενη αδυναμία της Αστυνομίας να προφυλάξει τα επιχειρησιακά της απόρρητα έγγραφα που αφορούν στο πρόσωπο του εντολέως μας, τα οποία αναπαράγονται συνεχώς σε πλήθος ιστοσελίδων, είναι τουλάχιστον άξια διερεύνησης και εκθέτει εξακολουθητικά σε μέγιστο κίνδυνο την ασφάλεια του ενώ μάλιστα η ίδια η ΕΛ.ΑΣ έχει γνωματεύσει οκτώ (8) φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι αποτελεί ευπαθή στόχο.

Τα αποδεικτικά έγγραφα για όλα τα ανωτέρω είναι στη διάθεση οιουδήποτε Δικηγόρου επιθυμεί να ελέγξει την αλήθεια των ισχυρισμών μας.
fourthiotis-menios

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκας για την “Πελοπόννησος” Α.Ε.: “Δεν υπάρχει κανένα πεδίο συνεννόησης πλέον”

#omada_Arcadia_Spot*

Γορτυνία: Ορίστηκαν οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

#omada_Arcadia_Spot*

Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης: Διαδικτυακή εκδήλωση χωρίς τη παρουσία κοινού

#omada_Arcadia_Spot*

Προσθέστε το σχόλιο σας