Ελλάδα Επικαιρότητα

Tέλος στα χάρτινα εισιτήρια στα ΜΜΜ

Tέλος στα χάρτινα εισιτήρια στα ΜΜΜ

Tέλος στα χάρτινα εισιτήρια στα ΜΜΜ

Σύντομα, τα χάρτινα εισιτήρια στα ΜΜΜ θα περάσουν στο παρελθόν, καθώς ένα νέο σύστημα πληρωμής, το Tap’N’Pay, ετοιμάζεται να τεθεί σε εφαρμογή.

Με το Tap’N’Pay, οι επιβάτες θα μπορούν να επιβιβάζονται στα ΜΜΜ χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν εισιτήρια ATH.ENA Ticket ή ATH.ENA Card.

Η διαδικασία θα είναι απλή: Αρκεί ο επιβάτης να αγγίξει την τραπεζική του κάρτα (ή το ψηφιακό αντίγραφο της στο κινητό του τηλέφωνο) σε ειδικό αναγνώστη στα επικυρωτικά μηχανήματα.

Σημαντική διευκρίνιση για το Tap’N’Pay: Tέλος στα χάρτινα εισιτήρια στα ΜΜΜ

Ενώ η έλευση του Tap’N’Pay φέρνει μια νέα ψηφιακή εποχή στις πληρωμές στα ΜΜΜ, τα υφιστάμενα εισιτήρια δεν θα καταργηθούν.

Στόχος είναι η ομαλή μετάβαση, διασφαλίζοντας παράλληλα την εξυπηρέτηση όλων των επιβατών, ανεξαρτήτως ηλικίας ή τεχνολογικής εξοικείωσης.

Παρ’ όλα αυτά, η ευκολία και η ταχύτητα που προσφέρει το Tap’N’Pay αναμένεται να το καταστήσει απόλυτα δημοφιλές, οδηγώντας σε σταδιακή μείωση της χρήσης των χάρτινων εισιτηρίων.

Εκτός από την ευκολία και την ταχύτητα, το Tap’N’Pay φέρνει και άλλα σημαντικά οφέλη:

  • Αυτόματη χρέωση: Ξεχάστε την επιλογή εισιτηρίου! Το σύστημα θα αναλύσει τις διαδρομές σας και θα χρεώσει την κάρτα σας ανάλογα, προσφέροντας την πιο συμφέρουσα επιλογή.
  • Προστασία περιβάλλοντος: Η μείωση των χάρτινων εισιτηρίων θα περιορίσει δραστικά την απόρριψή τους, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.
  • MaaS (Mobility as a Service): Σύντομα, το Tap’N’Pay θα ενσωματωθεί σε εφαρμογές συνεργατών κινητικότητας, προσφέροντας ολοκληρωμένη εμπειρία μετακίνησης.

Related posts

Τα εισιτήρια του Αστέρα για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό

ArcadiaSpot Team

Αστέρας τρίπολης – Εισητήρια για τον Αγώνα με τον Ολυμπιακό

Arcadia Spot GZ

Κορωνοϊός: Τέλος από σήμερα η χρήση μάσκας στα ΜΜΜ – Ποια μέτρα συνεχίζουν να είναι σε ισχύ

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment