Δήμος Τρίπολης Ροή Ειδήσεων

Τζιούμης – Γιαννόπουλος | Ενώνουν τις δυνάμεις τους για το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Τζιούμης -Γιαννόπουλος

Σύμφωνο συνεργασίας συνυπόγραψαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλος.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον κ. Γιαννόπουλο, στο Δημαρχείο της πόλης και υπογράμμισε ότι η μέρα αυτή είναι σημαντική για τον Δήμο Τρίπολης. «Θεσμός πλέον για τη χώρα μας είναι και το Χαμόγελο του Παιδιού και το έργο του έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε και απεύθυνε κάλεσμα ενεργοποίησης πολίτες του Δήμου μας στον τομέα του εθελοντισμού.

Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι η συνεργασία αυτή αφορά έκτακτες καταστάσεις, όπως όταν ένα παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο ή περιπτώσεις εξαφανίσεων. «Κινητοποιούμε φορείς και άτομα για να στηρίξουμε το παιδί, τον έφηβο και την οικογένεια» είπε ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η συνεργασία των δύο πλευρών αφορά την πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών βίας, πρόληψη περιστατικών εξαφάνισης, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, αλλά και την πρόληψη αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας.

Στους τομείς αυτούς, θα συστρατευθούν όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης (όπως η Δημοτική Αστυνομία, που θα δημιουργηθεί το επόμενο διάστημα) και θα συμβάλλον σε αυτή την προσπάθεια, με βάση πάντα την τεχνογνωσία του «Χαμόγελου του Παιδιού»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το έργο διάνοιξης αγροτικών δρόμων στην Δ.Ε.Τεγέας

#omada_Arcadia_Spot

Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη το Συμβούλιο Κοινότητας Τρίπολης | Δείτε τα θέματα

#omada_Arcadia_Spot*

Τρίπολη | Σύσκεψη για το masterplan του ΣΔΑΜ της Μεγαλόπολης στη μεταλιγνιτική εποχή

#omada_Arcadia_Spot