Top News Ελλάδα Επικαιρότητα

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς.

Πέθανε, σε ηλικία 70 ετών και μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας, ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής παραμένει αξέχαστος στις καρδιές των θαυμαστών του, αφού εισήγαγε το λαϊκό τραγούδι στο ρεύμα του κοινού, καθιστώντας το αγαπητό σε όλη την Ελλάδα. Γεννημένος στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα στο νυχτερινό κέντρο “Πρόσφυγας” στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, διατηρώντας παράλληλα την επαγγαλματική του δραστηριότητα ως μηχανικός αυτοκινήτων, μια αγάπη που συνέχισε να τον συνοδεύει.

Με μια σειρά συνθετών και στιχουργών, όπως Δημήτρης Ρακιτζής, Φοίβος, Γιώργος Θεοφάνους, και άλλοι, ο Καρράς αναδείχθηκε σε έναν από τους πρωτοπόρους του νέου λαϊκού κύματος των δεκαετιών ’80 και ’90. Το ραδιόφωνο του οφείλει πολλά, καθώς έδωσε ζωή σε αμέτρητα τραγούδια που έγιναν κλασικά.

Εκτός από την ερμηνεία, ο Καρράς συνεργάστηκε με πολλούς καλλιτέχνες και έγραψε τραγούδια για διάφορους τραγουδιστές. Δεν περιορίστηκε μόνο στο να ερμηνεύει, αλλά και στο να δημιουργεί.

Ο Βασίλης Καρράς θα μείνει αξέχαστος ως ο λαϊκός τραγουδιστής που έφερε χαρά και πάθος στις ζωές μας με τη βαριά του φωνή, προσφέροντας στιγμές ευχαρίστησης και συντροφιάς.




Related posts

Ελένη Κτιστάκη : Απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ.

Arcadia Spot GZ

Έφυγε από τη ζωή ο Σόιμπλεσε ηλικία

Arcadia Spot GZ

Τι έγινε σαν σήμερα 27 Δεκεμβρίου

Arcadia Spot FG

Leave a Comment