Ελλάδα Επικαιρότητα Πολιτικά

Ελένη Κτιστάκη : Απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ.

Ελένη Κτιστάκη : Απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Η Ελένη Κτιστάκη, υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, απεβίωσε

Ελένη Κτιστάκη : Απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Η Ελένη Κτιστάκη, υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Προερχόταν από τη Μεσαρά και ήταν αδερφή του Μητροπολίτη Ν. Ζηλανδίας, Μύρωνα. Είχε υπηρετήσει ως αναπληρωτής γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της ΝΔ στην Κρήτη, ενώ πρόσφατα ήταν υπεύθυνη Τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ στο Ηράκλειο. «Παρά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της. Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Ελένης Κτιστάκη. Ξεχώρισε για την προσφορά της στους συνανθρώπους μας, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία. Παρά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη που τόσο αγαπούσε. Στην οικογένειά της και στους οικείους της απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια»

Related posts

Έφυγε από τη ζωή ο Σόιμπλεσε ηλικία

Arcadia Spot GZ

Τι έγινε σαν σήμερα 27 Δεκεμβρίου

Arcadia Spot FG

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment