Ελλάδα Επικαιρότητα

Αγρότες Διαδηλώνουν στην Αθήνα: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις και Κυβερνητικές Απαντήσεις

Αγρότες Θεσσαλίας: Αποχώρηση από το Μέγαρο Μαξίμου λόγω έλλειψης "ουσιαστικών απαντήσεων"

Αγρότες Διαδηλώνουν στην Αθήνα: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις και Κυβερνητικές Απαντήσεις. Η “κάθοδος” των αγροτών από το κάστρο Βοιωτίας προς την Αθήνα ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:00 π.μ. το πρωί, ενόψει του πανελλαδικού συλλαλητηρίου που αναμένεται να διεξαχθεί στο κέντρο της πρωτεύουσας το απόγευμα της Τρίτης (20/2). Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κυκλοφοριακού “βραχυκυκλώματος”.

Στόχος είναι να φτάσουν στην πλατεία Ομονοίας μέχρι τις 17:30 και από εκεί να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία έως το Σύνταγμα μέχρι τις 18:30. Αναμένεται περίπου 150 τρακτέρ, δεκάδες πούλμαν και 5.000 αγρότες να διαμαρτυρηθούν στην πρωτεύουσα, ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, παρά τις δηλώσεις της κυβέρνησης ότι αυτό δεν είναι εφικτό.

Καθώς οι αγρότες εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους, η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για πρόσθετες παροχές. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν προγραμματιστεί προκειμένου να μην υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση της κυκλοφορίας και να διευκολυνθεί η μετακίνηση των αγροτών προς το κέντρο της Αθήνας.

Related posts

Αγρότες Θεσσαλίας: Αποχώρηση από το Μέγαρο Μαξίμου λόγω έλλειψης “ουσιαστικών απαντήσεων”

Arcadia Spot GZ

Ενεργειακή Ρύθμιση στην Αγροτική Παραγωγή: Φθηνό Ρεύμα για Αειφορικές Επιλογές

Arcadia Spot GZ

Παρουσίαση του Ολλανδικού Σχεδίου για τη Θεσσαλία από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment