Δήμος Ν. Κυνουρίας Επικαιρότητα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.

Δήμος Ν.Κυνουρίας : Πρόγραμμα Κινητής Μονάδας - Κέντρο Κοινότητας για τον Μάιο

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.
Συμμετέχοντας στο πάνδημο πένθος για την εκδημία του Πνευματικού μας Πατέρα και Ποιμενάρχη Μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρου ανακοινώνουμε την ακύρωση της τελετής Ορκωμοσίας του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων και των Προέδρων των Κοινοτήτων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 20/12/23 στην Φάμπρικα Πολιτισμού του Λεωνιδίου.


Λόγω της στενότητας του χρόνου (όλες οι Ορκωμοσίες των νέων Δημοτικών Αρχών θα πρέπει βάσει του σχετικού Νόμου να τελεστούν καταληκτικά μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2023) σας ενημερώνουμε ότι η Τελετή της Ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/12/23 (ώρα 18:00 ) στον ίδιο χώρο ( Φάμπρικα Πολιτισμού Λεωνιδίου ).


Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλης Δολιανίτης εκφράζοντας τα συναισθήματα όλων των πολιτών του Δήμου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο τον κλήρο της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη μας. ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ


Στη δήλωσή του για την εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νότιας Κυνουριας κ. Μανώλης Δολιανίτης αναφέρει: “Ο αείμνηστος Ιεράρχης υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της νεότερης Ιστορίας αυτού του τόπου. Ο Μακαριστός Μητροπολίτης Αλέξανδρος με το κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο, το διαρκές ενδιαφέρον του για το μέλλον της περιοχής μας και τη σημαντική θεολογική του κατάρτιση θα αποτελεί για πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα πεφωτισμένου Ιεράρχη κατέχοντας ξεχωριστή θέση ως Πνευματικός Πατέρας στις καρδιές όλων εκείνων που τον γνώριζαν και συμπορεύτηκαν  μαζί του.

Η φιλανθρωπική του δράση και το πλούσιο κοινωνικό του έργο ας αποτελέσουν για όλους εμάς παράδειγμα προς μίμηση. Θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη και σεβασμό και η μνήμη του θα πλημμυρίζει τις ψυχές όλων μας”.

Μανώλης Δολιανίτης
Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ
Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας

Related posts

Θεατρική παράσταση “Λόγω φάτσας”

Arcadia Spot GZ

Εκδήλωση “Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου” , του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου

Arcadia Spot GZ

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment