Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 16χρονο στην Αγία Παρασκευή

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 16χρονο

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 16χρονο στην Αγία Παρασκευή.

Πέντε συμμαθητές ξυλοκόπησαν, λήστεψαν και εκβίασαν έναν 16χρονο στην Αγία Παρασκευή.

Ένας 16χρονος μαθητής της Αγίας Παρασκευής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ληστείας και εκβιασμού από πέντε συμμαθητές του. Το περιστατικό σημειώθηκε σε πλατεία της περιοχής, όταν ο ανήλικος συναντήθηκε με τους δράστες, οι οποίοι ήθελαν να του μιλήσουν. δράστες, οι οποίοι ήθελαν να του μιλήσουν

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δύο από τους δράστες άρχισαν να ξυλοκοπούν τον 16χρονο, ενώ ένας τρίτος φέρεται να τραβούσε βίντεο. Στη συνέχεια, άρπαξαν το πορτοφόλι του θύματος, το οποίο περιείχε μόλις 12 ευρώ.

Οι πέντε ανήλικοι δεν σταμάτησαν εκεί. Απείλησαν τον 16χρονο ότι θα τον ξυλοκοπούσαν ξανά εάν δεν τους έδινε 350 ευρώ μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου. δράστες, οι οποίοι ήθελαν να του μιλήσουν

Οι εκβιαστές έστελναν μηνύματα στον 16χρονο, ρωτώντας τον αν έχει τα χρήματα. Απειλούσαν επίσης ότι θα πήγαιναν στο σπίτι του εάν δεν εμφανιζόταν στο ραντεβού που είχαν κανονίσει.

Ο πατέρας του 16χρονου έσπευσε στην αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και έχει ταυτοποιήσει τους δράστες.

Related posts

Συνελήφθη ανήλικος δράστης ξυλοδαρμού έξω από σχολείο και ο πατέρας του – Αναζητούνται άλλοι 4

Arcadia Spot GZ

Περιστατικό Ξυλοδαρμού Ανηλίκου σε Σχολικό Συγκρότημα στη Σητεία

Arcadia Spot GZ

Συνελήφθησαν ανήλικοι και γονείς για επίθεση σε 15χρονο στη Ζάκυνθο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment