Αθλητικά Αστέρας Τρίπολης Επικαιρότητα

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠανσερραϊκόΕισιτήρια για την 13η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2023-2024 με την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ, θα διατίθενται στο StarStore από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου κατά τις ώρες καταστημάτων.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, τα εκδοτήρια του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα είναι ανοιχτά από τις 17:00 έως και την έναρξη του αγώνα. Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Για αποφυγή καθυστέρησης κατά τον έλεγχο και την είσοδο στο γήπεδο προτείνεται η όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευση στις θύρες του γηπέδου οι οποίες θα είναι ανοιχτές 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου. Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στις εισόδους του γηπέδου από τα αρμόδια όργανα (αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας), είναι απαραίτητη η ύπαρξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο). του γηπέδου από τα αρμόδια όργανα (αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας), είναι απαραίτητη η ύπαρξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο).

Οι τιμές για όλες τις θύρες είναι: 

15€ κανονικό, 5€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2008)

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 18:00.

Ώρα έναρξης αγώνα: 20:00.

Related posts

93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Ισοπαλία η γυναικεία ομάδα του Αστέρα απένατνι στη Ρέα( vid)

Arcadia Spot GZ

Δωρεάν η είσοδος στον αγώνα των γυναικών του Αστέρα Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment