Επικαιρότητα Πολιτικά

Γεωργιάδης για Κασσελάκη : Είναι άσχετος δεν θα μακροημερεύσει

Γεωργιάδης για Κασσελάκη : Είναι άσχετος

Γεωργιάδης για Κασσελάκη : Είναι άσχετος δεν θα μακροημερεύσει. Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, διατύπωσε αρνητική γνώμη για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντας τον “άσχετο” και επισημαίνοντας ότι δεν έχει καλή αρχή στον ρόλο του προεδρεύοντος του κόμματος. Εξέφρασε ανησυχία για την εξέλιξη του φαινομένου Κασσελάκη και προέβη σε αναφορές στις δηλώσεις του σχετικά με τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το στάδιο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει εμπλακεί στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όταν ο Κασσελάκης ζητά κάτι από τη ΝΔ που δεν έχει σχέση με το κόμμα, τότε τον χαρακτηρίζει “άσχετο”. Σχολίασε επίσης το θέμα της στατικής επάρκειας στο στάδιο ΟΑΚΑ, αναφέροντας ότι η καθυστέρηση στο έργο δεν οφείλεται στον πρωθυπουργό Μητσοτάκη, αλλά στον χρόνο που απαιτείται για την ενταξιακή διαδικασία.

Αναφορικά με την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως προεδρεύοντος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γεωργιάδης εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι ο Κασσελάκης έγινε πρόεδρος του κόμματος χωρίς να έχει συμμετάσχει στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε την κατάσταση “τρομακτική”. Τέλος, προέβλεψε ότι το φαινόμενο Κασσελάκη δεν θα διαρκέσει για πολύ και ότι οι πρώτες του κινήσεις ως αρχηγός είναι “τραγικές”.

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης : Ευρωεκλογές – Η Αλλαγή στην Υποχρεωτική Θητεία

Arcadia Spot GZ

Τσικνοπέμπτη στη Στεμνίτσα με το Στέφανο Κασσελάκη

Arcadia Spot GZ

Ο Στέφανος Κασσελάκης σήμερα στην Τρίπολη

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment