Ελλάδα Επικαιρότητα

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά : Η κηδεμονία των παιδιών

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά : Η κηδεμονία

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά : Η κηδεμονία των παιδιών.

Ο εισαγγελέας ανηλίκων αντιμετωπίζει το δύσκολο καθήκον να αποφασίσει σχετικά με την κηδεμονία των δύο ανήλικων παιδιών που έχασαν τους γονείς τους σε ένα τραγικό γεγονός στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη.

Οι δύο αυτοί ανήλικοι, ηλικίας 12 και 14 ετών, από την ημέρα του περιστατικού της Τρίτης, 12 Σεπτεμβρίου 2023, παραμένουν υπό την προσωρινή φροντίδα των γονέων της μητέρας τους. Εξετάζεται επίσης η δυνατότητα να τους τοποθετηθεί σε μια δομή ψυχολογικής υποστήριξης, σύμφωνα με πληροφορίες από το thesstoday.

Το γεγονός αφορά την τραγική κατάληξη της γυναικοκτονίας και της αυτοκτονίας του πατέρα των παιδιών. Συγκεκριμένα, ο 38χρονος, πρώην αστυνομικός, φαίνεται ότι πυροβόλησε την 42χρονη γυναίκα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Οι αρχές ερευνούν τα περιστατικά αυτά ως πιθανή γυναικοκτονία και αυτοχειρία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από γείτονες, η γυναίκα είχε πάει τα παιδιά της στο σχολείο και όταν επέστρεφε, συνέβη το τραγικό περιστατικό. Ο 38χρονος, προηγουμένως, είχε ενημερώσει τον πατέρα του ότι σκοπεύει να βλάψει την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό τους περιβάλλον, ο 38χρονος δεν μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό τους και είχε εκφράσει την πρόθεση να βλάψει την γυναίκα. Αν και η γυναίκα είχε καταθέσει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα στο παρελθόν και είχε εκδοθεί συναινετικό διαζύγιο πριν από λίγο καιρό, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν υπήρξαν προηγούμενες αναφορές για ειδοποίηση της αστυνομίας σχετικά με ενδοοικογενειακά προβλήματα, απειλές ή βίαιη συμπεριφορά.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τους 2 γονείς εδώ

Related posts

Δολοφονημένη μέσα σε μπαούλο εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος

ArcadiaSpot Team

O 11χρονος Λέανδρος με απώλεια όρασης παρέλασε για πρώτη φορά

ArcadiaSpot Team

Σοκ με τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment