Επικαιρότητα Επιχειρείν

Επιδοτούμενα προγράμματα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ | Ξεκινούν τη Δευτέρα ο αιτήσεις

ΔΥΠΑ : 100% επιδότηση μισθού για ανέργους στη Β. Εύβοια - Μέχρι 30/4 η προθεσμία

Επιδοτούμενα προγράμματα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ | Ξεκινούν τη Δευτέρα ο αιτήσεις. Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 13:00, αρχίζει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για χρηματοδότηση στο νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που απευθύνεται σε περίπου 1.900 άτομα, ηλικίας από 30 έως 55 ετών, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία, από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, στις 15:00.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενίσχυση νέων επιχειρήσεων που ιδρύθηκαν από πρώην άνεργους μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 2022 και της 16ης Οκτωβρίου 2023, κυρίως στον τομέα της ψηφιακής οικονομίας. Οι δικαιούχοι θα λαμβάνουν συνολικά 14.800 ευρώ, τα οποία θα διανεμηθούν σε τρεις δόσεις, ανάλογα με την πρόοδο της επιχείρησής τους.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία–ΕΠΑνΕΚ 2014–2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μόνο μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ependyseis.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/proghrammata-anoikhta.

Related posts

Ανησυχητική Αύξηση του Ενεργειακού Κόστους στις Επιχειρήσεις Εστίασης

Arcadia Spot GZ

Τα μέτρα της κυβέρνησης για τα ακίνητα το 2024

Arcadia Spot GZ

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο γάλα – Οι τιμές του πρόβειου και του κατσικίσιου

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment