Επικαιρότητα Οικονομία

Ευρωπαίοι πολίτες: Ανθεκτικοί στις προκλήσεις της αγοράς ακινήτων

Ευρωπαίοι πολίτες: Ανθεκτικοί στις προκλήσεις της αγοράς ακινήτων

Ευρωπαίοι πολίτες: Ανθεκτικοί στις προκλήσεις της αγοράς ακινήτων.

Οι ευρωπαίοι πολίτες αντιμετωπίζουν αυξανόμενες προκλήσεις στην αγορά ακινήτων, όπως αυξημένες τιμές, άνοδο των επιτοκίων και αυστηρότερους περιβαλλοντικούς όρους.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων παραμένει υψηλό, με τους πολίτες να αναζητούν καινοτόμες λύσεις, όπως η συγκατοίκηση και η αγορά δεύτερης κατοικίας.

Σύμφωνα με έρευνα της RE/MAX Europe, το 65% των Ευρωπαίων θα εξετάσει το ενδεχόμενο της συνιδιοκτησίας ενός ακινήτου, ενώ το 24,5% ενδιαφέρεται να αποκτήσει δεύτερη κατοικία. αγοράς ακινήτων

Επιπλέον, σχεδόν το ένα τρίτο των Ευρωπαίων έχει ακούσει για το concept της πόλης των 15 λεπτών, που τοποθετεί όλες τις σημαντικές υπηρεσίες σε απόσταση 15 λεπτών από τα σπίτια των κατοίκων.

Τέλος, η βιωσιμότητα αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για τους ιδιοκτήτες κατοικιών, με σχεδόν έναν στους πέντε Ευρωπαίους να έχει ήδη εγκαταστήσει ηλιακά πάνελ στα ακίνητά του.

Συμπερασματικά, οι ευρωπαίοι πολίτες συνεχίζουν να αναζητούν λύσεις για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε στέγαση, παρά τις αυξανόμενες προκλήσεις στην αγορά ακινήτων. πηγή

Related posts

Ενοικιάζεται διαμέρισμα στους Άγιους Ταξιάρχες

Arcadia Spot GZ

Νέα υπηρεσία του gov.gr απλοποιεί τις διαδικασίες μεταβίβασης ακινήτων

Arcadia Spot GZ

Ποιές περιοχές απειλούνται στη Μεσόγειο από καύσωνες και πυρκαγιές

Arcadia Spot FG

Leave a Comment