Ελλάδα Επικαιρότητα

Θρήνος για 27χρονο: Έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε ιαματικά λουτρά

Θρήνος για 27χρονο: Έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε ιαματικά λουτρά

Θρήνος για 27χρονο: Έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε ιαματικά λουτρά.

Την Κυριακή (11/2), σημειώθηκε μια τραγωδία στα Ψωρονέρια της Λαμίας, με έναν νεαρό επισκέπτη της περιοχής να χάνει ξαφνικά τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με την αναφορά του LamiaReport, ο νεαρός είχε έρθει μαζί με την αδερφή του και μία φίλη τους για να κάνουν μπάνιο στην ιαματική πηγή που βρίσκεται κοντά στη Δαμάστα, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεσα, όσοι βρίσκονταν στο σημείο τον βοήθησαν να βγει έξω από το νερό και προσπάθησαν να τον ανακτήσουν, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, οι οποίοι έφτασαν άμεσα στο σημείο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν αμέσως τον 27χρονο και, με τη συνοδεία περιπολικού της Άμεσης Δράσης και με χρήση σειρήνων, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο 27χρονος ήταν από τη Θεσσαλονίκη και διέμενε στην Αθήνα. Από το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, που ανέλαβε την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Related posts

Σύλληψη 13χρονου Ρομά για παρενόχληση 15χρονου στη Λαμία

Arcadia Spot GZ

Θόδωρος Κατσαδράμης : Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών ο γνωστός ηθοποιός

Arcadia Spot GZ

Κρατούμενος σε Κρίσιμη Κατάσταση μετά από Άγριο Ξυλοδαρμό στη Λαμία: Μάχη για την Ζωή στην Εντατική Θεραπεία

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment