Αστυνομικά Επικαιρότητα

Κρατούμενος σε Κρίσιμη Κατάσταση μετά από Άγριο Ξυλοδαρμό στη Λαμία: Μάχη για την Ζωή στην Εντατική Θεραπεία

Κρατούμενος σε Κρίσιμη Κατάσταση μετά από Άγριο Ξυλοδαρμό στη Λαμία: Μάχη για την Ζωή στην Εντατική Θεραπεία

Κρατούμενος σε Κρίσιμη Κατάσταση μετά από Άγριο Ξυλοδαρμό στη Λαμία: Μάχη για την Ζωή στην Εντατική Θεραπεία. Αλλοδαπός Κρατούμενος Αγωνίζεται για την Ζωή του μετά από Άγριο Ξυλοδαρμό στο Νοσοκομείο Λαμίας

Σε μια μάχη για να επιβιώσει, ένας κρατούμενος των φυλακών Δομοκού δίνει μάχη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Ο 33χρονος αλλοδαπός υπέστη σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από άγριο ξυλοδαρμό.

Αρχικές πληροφορίες που μετέφερε το LamiaReport υποδεικνύουν ότι ο άτυχος άνδρας πιθανόν να έπεσε και να τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ βρέθηκε αναίσθητος από το προσωπικό των φυλακών, προκειμένου να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο της Λαμίας την περασμένη Κυριακή.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αναφορά, τα ευρήματα δείχνουν σοβαρές κακώσεις σε πολλά σημεία του κεφαλιού του, οι οποίες δεν είναι συμβατές με μια απλή πτώση από ανθρώπινο ύψος.

Από τη Δευτέρα (4/3), ο 33χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με κατάσταση που χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος εκτίει ποινή κάθειρξης για διακίνηση ναρκωτικών.

Related posts

Σύλληψη 13χρονου Ρομά για παρενόχληση 15χρονου στη Λαμία

Arcadia Spot GZ

Θρήνος για 27χρονο: Έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε ιαματικά λουτρά

Arcadia Spot GZ

Στη φυλακή ο τράπερ που ξυλοκόπισε φοιτητή

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment