Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Σύλληψη 13χρονου Ρομά για παρενόχληση 15χρονου στη Λαμία

Σύλληψη 13χρονου Ρομά για παρενόχληση 15χρονου στη Λαμία. Ένας ανήλικος Ρομά συνελήφθη για την επίθεση και τον τραυματισμό ενός 15χρονου την περασμένη Κυριακή στη Λαμία, με κατηγορίες για ληστεία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, ο συλληφθείς, που δεν έχει ακόμα συμπληρώσει τα 13 του χρόνια, φέρεται να προσέγγισε τον 15χρονο με σκοπό να του αφαιρέσει τα πράγματα που είχε αγοράσει από ένα κοντινό μίνι μάρκετ.

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αυτής, φαίνεται ότι ο ανήλικος συνέβαλε στο να χάσει ο 15χρονος την ισορροπία του στην κατηφόρα, προκαλώντας τον να πέσει με ασχημότατο τρόπο στο οδόστρωμα. Ο τραυματισμός αυτός οδήγησε τον 15χρονο στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Ο ανήλικος συνοδευόταν από τη μητέρα του στα Δικαστήρια την Τετάρτη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο να παρακολουθείται από Δικαστικό Επιμελητή Ανηλίκων.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του κατηγορούμενου δήλωσε στους Δικαστικούς Λειτουργούς ότι το παιδί βρισκόταν εκείνη την ώρα στην αδερφή της και δεν είχε γνώση των ενεργειών του.

Related posts

Κρατούμενος σε Κρίσιμη Κατάσταση μετά από Άγριο Ξυλοδαρμό στη Λαμία: Μάχη για την Ζωή στην Εντατική Θεραπεία

Arcadia Spot GZ

Θρήνος για 27χρονο: Έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε ιαματικά λουτρά

Arcadia Spot GZ

Λαμία : Έφτασε κονβόι τρακτέρ – Ζητούν λύσεις οι αγρότες

Arcadia Spot KP

Leave a Comment