Επικαιρότητα Πολιτικά

Κασσελάκης : «Δεν πρόκειται να δεχθώ επιχειρηματικά συμφέροντα να ελέγχουν με οποιοδήποτε τρόπο το κόμμα »

Στέφανος Κασσελάκης : Ευρωεκλογές

Κασσελάκης: «Δεν πρόκειται να δεχθώ επιχειρηματικά συμφέροντα να ελέγχουν με οποιοδήποτε τρόπο το κόμμα. Για μένα είναι κόκκινη γραμμή», φέρεται να είπε ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία.

Ο Κασσελάκης ανέφερε επίσης ότι αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για τα κομματικά ΜΜΕ, την «Αυγή» και το «Κόκκινο».

Σχετικά με τη δανειακή σύμβαση που υπογράφηκε προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα δύο ΜΜΕ το δώρο Χριστουγέννων, ο Κασσελάκης δήλωσε ότι δεν ήταν εύκολη απόφαση για τον ίδιο, αφού έπρεπε να την εξηγήσει και στην οικογένειά του.

Ο Κασσελάκης ανέφερε επίσης ότι τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας συμφώνησαν με τον ίδιο ότι είναι αυτονόητη η θετική ψήφος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Τέλος, ο Κασσελάκης αναφέρθηκε στην πρόταση του Θανάση Θεοχαρόπουλου, Γιάννη Ραγκούση και Κώστα Ζαχαριάδη για ένταξη του ΣΥΡΙΖΑ στους Ευρωσοσιαλιστές. Ο Κασσελάκης δήλωσε ότι το θέμα θα συζητηθεί στο συνέδριο του κόμματος, αλλά μίλησε για την πρόσφατη εμπειρία του στις Βρυξέλλες, όπου το κίνημα LEFT περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ να ηγηθεί μιας σύγχρονης Αριστεράς.

Ο Κασσελάκης πρότεινε επίσης να ονομαστεί το κτίριο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε «Μίμης Δαρειώτης» προς τιμή του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς και πρώην οικονομικού διευθυντή του κόμματος. Η πρόταση εγκρίθηκε ομόφωνα από την Πολιτική Γραμματεία.

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης : Ευρωεκλογές – Η Αλλαγή στην Υποχρεωτική Θητεία

Arcadia Spot GZ

Τσικνοπέμπτη στη Στεμνίτσα με το Στέφανο Κασσελάκη

Arcadia Spot GZ

Ο Στέφανος Κασσελάκης σήμερα στην Τρίπολη

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment