Επικαιρότητα

Νέα Μάκρη: Πνιγμός 10χρονης σε πισίνα ξενοδοχείου

πνιγμός σε πισίνα

Νέα Μάκρη: Πνιγμός 10χρονης σε πισίνα ξενοδοχείου το απόγευμα της Κυριακής (16/7) στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έμεινε τουλάχιστον 3 λεπτά στον πάτο της πισίνας.

Είναι το δεύτερο περιστατικό με πνιγμό παιδιού μέσα σε 24 ώρες, μετά και τον πνιγμό του 6χρονου στο Καβούρι το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το pelop.gr η οικογένεια του κοριτσιού παραθέριζε στο χώρο και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει, όταν λίγο πριν τις 18:00 και ενώ η μητέρα φόρτωνε το αυτοκίνητο, το κοριτσάκι έπαιζε με φίλο της κοντά στην πισίνα. Στο πλαίσιο του παιχνιδιού, φαίνεται πως πέταξε τη μάσκα της στο νερό και βούτηξε να την πιάσει.

Το γεγονός ότι είχε φάει, έφερε το τραγικό αποτέλεσμα. Οι 2 ιδιώτες γιατροί που βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν ΚΑΡΠΑ στο κορίτσι ανέφεραν πως το παιδί έβγαζε φαγητό από το στόμα του. Το 10χρονο παιδί είχε χαμηλό σφυγμό και ανέπνεε με δυσκολία.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το παιδάκι στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θανατός της.

Τα αίτια του πνιγμού του μικρού παιδιού θα φανούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Related posts

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης

Arcadia Spot GZ

Αγρότες Διαδηλώνουν στην Αθήνα: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις και Κυβερνητικές Απαντήσεις

Arcadia Spot GZ

Ατύχημα στην Αρτέμιδα Αττικής: Τραυματίζεται Μαθήτρια 15 Ετών Προσπαθώντας να Προλάβει Λεωφορείο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment