Αθλητικά Επικαιρότητα

Αντετοκούνμπο με triple-double, αλλά ήττα για τους Μπακς

Αντετοκούνμπο με triple-double

Αντετοκούνμπο με triple-double, αλλά ήττα για τους Μπακς. Οι Μπακς γνώρισαν ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά από τους Τζαζ στο Μιλγουόκι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε triple-double, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του.

Οι Μπακς ξεκίνησαν το ματς με άσχημη εμφάνιση και οι Τζαζ εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, φτάνοντας στο ημίχρονο με διαφορά 20 πόντων (44-64). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 10 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αντετοκούνμπο ανέλαβε δράση και οδήγησε τους Μπακς σε μία προσπάθεια αντεπίθεσης. Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 25 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ και έδωσε 11 ασίστ στην τρίτη περίοδο, με τους Μπακς να μειώνουν τη διαφορά στους 10 πόντους (79-89).

Ωστόσο, οι Τζαζ δεν επέτρεψαν στους Μπακς να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους και πήραν ξανά τον έλεγχο του αγώνα. Ο Αντετοκούνμπο σημείωσε το 39ο triple-double της καριέρας του, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα των Μπακς με 116-132.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Μπακς στο ματς, αλλά η υπόλοιπη ομάδα δεν τον ακολούθησε. Οι Μπακς είχαν προβλήματα στην άμυνα και οι Τζαζ εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους έδωσαν, σημειώνοντας 16 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο. ΠΗΓΗ

Οι Μπακς έχουν χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία τους παιχνίδια και βρίσκονται σε κρίσιμη φάση της σεζόν. Η ομάδα του Μιλγουόκι θα πρέπει να βρει τρόπους να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία, αν θέλει να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο.

Related posts

Νέοι κανονισμοί θα ενταχθούν στο NBA

Arcadia Spot GZ

Πριν το Μundobasket η Ελλάδα εναντίον ΗΠΑ σε Φιλικό Παιχνίδι

Arcadia Spot GZ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μένει εκτός του MUNDOBASKET

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment