Αστυνομικά Επικαιρότητα Περιφέρεια

Ξυλοδαρμός γονέα έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα

Ξυλοδαρμός γονέα έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα

Ξυλοδαρμός γονέα έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα. Χθες το πρωί ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε έξω από ένα δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα, στην οδό Ακρίτα. Λίγο πριν τις 08:00, δύο άνδρες επιτέθηκαν με αγριότητα σε έναν γονέα που είχε μόλις αφήσει το παιδί του στο σχολείο.

Ο τραυματισμένος γονέας, προσπαθώντας να γλιτώσει την επίθεση, τράπηκε στο προαύλιο του σχολείου για καταφύγιο. Με θράσος, ο ένας από τους επιτιθέμενους προσπάθησε ακόμα και να εισβάλει στο σχολείο, αλλά οι παρευρισκόμενοι γονείς τον απέτρεψαν, ενώ η κατάσταση έλαβε τέλος με την άφιξη των αστυνομικών.

Το θύμα, με σπασμένη μύτη από την επίθεση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για νοσηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες είναι γονείς μαθητή και θείος του παιδιού του θύματος. Προηγουμένως, είχαν ήδη έναν ήπιο διάλογο σχετικά με προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Ο πατέρας που υπέστη την επίθεση αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη μετά από επικοινωνία με έναν άλλο γονέα, ο οποίος φαίνεται να ασκεί bullying στο παιδί του.

Σε δήλωσή του, αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο δράστης του είπε: “Θα βγάλεις το παιδί μου τρελό;”. Προηγουμένως, είχαν συζητήσει περί θεμάτων που αφορούν τα παιδιά τους, με τον πατέρα να προτείνει τη συμβουλή ενός ψυχολόγου για την επίλυση των προβλημάτων. Ξυλοδαρμός γονέα

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό, εκφράζοντας ανησυχία για την εικόνα που παρουσιάστηκε μπροστά στα παιδιά και καλώντας σε διάλογο για την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Related posts

Κρατούμενος σε Κρίσιμη Κατάσταση μετά από Άγριο Ξυλοδαρμό στη Λαμία: Μάχη για την Ζωή στην Εντατική Θεραπεία

Arcadia Spot GZ

Στη φυλακή ο τράπερ που ξυλοκόπισε φοιτητή

Arcadia Spot GZ

Μέγαρα: Διασωληνωμένος 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment