Top News Viral Ελλάδα Επικαιρότητα

Οδηγός πάρκαρε πάνω στην πλατεία Συντάγματος

Οδηγός πάρκαρε πάνω στην πλατεία Συντάγματος

Οδηγός πάρκαρε πάνω στην πλατεία Συντάγματος. Παρατηρούμε συνεχώς οδηγούς που μας ξαφνιάζουν με τις αποφάσεις τους όσον αφορά τη στάθμευση, καθώς αφήνουν τα αυτοκίνητά τους σε πραγματικά απίστευτα μέρη.

Το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης έχει λάβει διαστάσεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία, καθώς υπάρχουν οδηγοί που σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους σε τόπους όπου πραγματικά δεν θα περιμέναμε ποτέ. Είναι συνηθισμένο να βλέπουμε αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια, στις ράμπες για άτομα με αναπηρία και ακόμη και στις στάσεις λεωφορείων. Πραγματικά, δεν υπάρχει δημόσιος χώρος όπου δεν έχουν πατήσει τα ελαστικά αυτοκινήτων.

Είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι κάποιος οδηγός θα θεωρούσε σωστό να παρκάρει το αυτοκίνητό του στην πιο κεντρική πλατεία της Αθήνας, το Σύνταγμα. Το Σύνταγμα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά σημεία αναφοράς της πόλης.

Ωστόσο, αναρτημένη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία δείχνει ένα λευκό Toyota Yaris να σταθμεύει ακριβώς έξω από το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.

Η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία καταγράφει την κατάσταση ως εξής: “Πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα. Απέξω από το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα. Το κακό είναι που δεν χωρούσε στο ανανσέρ να το βάλει και μεσα.”

Related posts

Αεροπλάνο επέστρεψε στο Τόκιο μετά από επίθεση μεθυσμένου επιβάτη σε αεροσυνοδό

Arcadia Spot GZ

Porsche με στολισμένο δέντρο στην οροφή μαγνήτισε τα βλέμματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Arcadia Spot GZ

Αγριογούρουνα: Ο κίνδυνος για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment