Αθλητικά Επικαιρότητα

Ο Εμπαπέ από Κρίση σε Επανένωση με την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Εμπαπέ βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς απείχε από τις προπονήσεις και υπήρχε η πιθανότητα να αποχωρήσει από την ομάδα. Ωστόσο, η κατάσταση αλλάζει καθώς ο παίκτης ξεκίνησε πάλι προπονήσεις με την ομάδα “κομμένους” και φαίνεται ότι έχει βρει μια λύση με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Παρί, υπήρξε μια θετική συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές πριν από το παιχνίδι με τη Λοριάν, με αποτέλεσμα τον Εμπαπέ να ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις της ομάδας. Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από την προηγούμενη ανακοίνωση της διοίκησης της Παρί να αποκλείσει τον παίκτη από την ομάδα, καθώς είχε εκφράσει την επιθυμία του να αφήσει την ομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Τα τελευταία νέα από τη Γαλλία αναφέρουν ότι υπάρχει προσπάθεια από την Παρί να προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο στον Εμπαπέ, προκειμένου να αποτρέψει την αποχώρησή του ως ελεύθερος παίκτης το επόμενο καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο, η Παρί θα μπορούσε να λάβει ένα ποσό αντί για να χάσει τον παίκτη χωρίς ανταλλάγματα. Η Παρί επιδιώκει να μειώσει την επένδυση που έγινε στον Εμπαπέ με την ανανέωση του συμβολαίου του το περασμένο καλοκαίρι.

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης : 3oς ο Τριανταφύλλου του ομίλου τένις στον ΑΟΑ Φιλοθέης

Arcadia Spot KP

Θέμα: Ορισμός Τελικού Κυπέλλου 2023-2024.

Arcadia Spot GZ

ROTAX MAX CHALLENGE στην Καλαμάτα : Συνδιοργανώτρια η Περιφέρεια Πελοποννήσου στον αγώνα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment