Top News Δήμος Γορτυνίας Επικαιρότητα

Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 5ο Μέρος

Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 10ο

Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 5ο Μέρος

Διαβάστε όλα τα προηγούμενα εδώ

Σύνοψη προηγούμενων γεγονότων

Ο Αποστόλης φιλοξένησε τη Χρυσάνθη σπίτι του, ώστε να μπορέσει έστω και για ένα βράδυ να ηρεμήσει από την  ανατριχίλα που της προκάλεσε το σπίτι το οποίο νοίκιασε. Εκείνο το βράδυ έπειτα από πολύωρη συζήτηση , ο Αποστόλης άρχισε να αναπτύσει συναισθήματα. Αυτό φάνηκε όταν την 1η μέρα της σχολής , όπου η Χρυσάνθη θέλησε να κάτσει δίπλα σε ένα φοιτητή  και ο Αποστόλης σπάστηκε, αλλά κατάφερε να το κρύψει. Από την άλλη η Χρυσάνθη φάνηκε πολύ θερμή με τον Μάριο ,και θέλησε να τον γνωρίσει.

Εσωτερική φθορά / Η ανάπτυξη μιας καινούριας σχέσης

Ο Αποστόλης αφού έφυγε από τη σχολή , περνούσαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό του. 

(Γιατί η Χρυσάνθη φέρθηκε έτσι? Μήπως είναι υπερβολικά διαχυτική με όλους γύρω της? Μήπως θέλει όντως τον Μάριο και μένα με βλέπει απλά σαν φίλο ? Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω . Βέβαια δεν την ξέρω και τόσο καλά και ίσως παρεξηγώ κάποια πράγματα. Θα περιμένω να περάσει ο καιρός και θα προσπαθήσω να την ρωτήσω διακριτικά.)

Εν τω μεταξύ πίσω στη σχολή

Χρυσάνθη : Ελπίζω να είναι καλά ο Αποστόλης και να μην έχει τίποτα σοβαρό 

Μάριος : Εμένα πάντως μια χαρά μου φάνηκε . Γνωρίζεστε καιρό ?

Χρυσάνθη : Όχι , όχι , για την ακρίβεια γνωριστήκαμε μόλις εχθές απλά επειδή είναι από εδώ η καταγωγή του από εδώ , προσφέρθηκε να με ξεναγήσει και με φιλοξένησε εχθές το βράδυ.

Μάριος : Αυτό πως προέκυψε ,εννοώ αφου γνωρίζεστε μόνο μία μέρα ? (ρώτησε καχύποπτα ο Μάριος )

Χρυσάνθη : Ε να ξέρεις νοίκιασα ένα σπίτι το οποίο ήταν κοντα στα οικονομικά μου κριτήρια ,και γενικά ήταν καλοσυντηρημένο αλλά ήταν η πρώτη μου νύχτα κάπως τρομακτική . Κοιμήθηκα χωρίς ρεύμα  και άκουγα περίεργους θορύβους από μία πόρτα ,η οποία ήταν σφραγισμένη και ο ιδιοκτήτης μου έκανε παρατήρηση να μην ξανασχοληθώ μαζί της.
Οπότε καταλαβαίνεις , τα είπα όλα αυτά στον Αποστολή και προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει.

Μάριος : Κατάλαβα . Μου έκανε εντύπωση που τον εμπιστεύτηκες τόσο γρήγορα .

Χρυσάνθη : Καταλαβαίνω τι λες ,αλλά μου φάνηκε καλό παιδί ,και το ότι πήγαμε σπίτι του και είμαστε σε χωριό , για μένα αυτό είναι σημάδι εμπιστοσύνης. Αρκετά όμως για μένα . Πες μου για σένα ,γιατί καθόσουν μόνος σου, αν δεν γίνομαι αδιάκριτη?

Μάριος : Ε να ξέρεις δεν είμαι πολύ κοινωνικός .Είμαι αρκετά εσωστρεφής, δηλαδή ούτε θα μιλήσω πολύ ούτε είμαι ο τύπος που θα πάει να προσεγγίσει κάποιον. Απ’ ότι βλέπω όμως εσύ είσαι το αντίθετο από μένα ,σωστά ?

Χρυσάνθη : Ναι ναι ,μπορείς να το πεις και έτσι . Πάντα μ’ αρέσει να γνωρίζω νέους ανθρώπους και να κάνω νέες φιλίες. Σκέψου ότι και τον Αποστόλη εγώ τον προσέγγισα.

Μάριος : ΟΚ κατάλαβα. Ξέρεις θα ήθελα να δω που είναι το σπίτι σου να δω τι το τρομακτικό έχει. 

Χρυσάνθη : Ωραία πάμε όταν τελειώσουμε το μάθημα.

Μία τρομακτική έκπληξη

Οι 2 τους αφού παρακολούθησαν το μάθημα  κινήθηκαν προς το σπίτι της Χρυσάνθης αργά το απόγευμα που είχε αρχίσει να πέφτει ο ήλιος. Φύσαγε τόσο δυνατά που έβλεπαν τα δέντρα να ταλαντεύονται και να κοπανάνε πάνω στους τοίχους των σπιτιών. Η Χρυσάνθη εκείνη τη στιγμή ανατρίχιασε.
Φτάνοντας στο σπίτι βλέπουν αναμμένα φώτα .
 

Χρυσάνθη : Ευτυχώς απ’ ότι φαίνεται το ρεύμα συνδέθηκε γιατί όπως σου είπα , το πρώτο βράδυ κοιμήθηκα μέσα στα σκοτάδια.

Μάριος : Εξωτερικά δεν φαίνεται τόσο φοβερό όσο το περιέγραφες ,αλλά από την άλλη σε καταλαβαίνω 

Χρυσάνθη : Αλλά πως γίνεται να είναι αναμμένα. Μπορεί να ήταν ο διακόπτης ανοιχτός απο πριν έρθω και να μην το κατάλαβα. Τέλος πάντων ,πάμε να μπούμε μέσα γιατί έχω αρχίσει και κρυώνω

Η Χρυσάνθη εκείνη τη στιγμή ψάχνει τα κλειδιά της για να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού. Δεν προλαβαίνει να τα βρει και ξαφνικά, ακούνε και οι 2 βήματα μέσα από το σπίτι. Τα βήματα ακουγόντουσαν σαν κάποιος να κατευθύνεται προς την πόρτα. Εκείνη τη στιγμή  βλέπουν το πόμολο της πόρτας να γυρνάει . Η Χρυσάνθη κοκάλωσε και κρύφτηκε πίσω από τον Μάριο. Ο Μάριος κάνοντας 2 βήματα πίσω , πήρε στάση μάχης και ετοιμαζόταν να χτυπήσει οποιονδήποτε θα έβγαινε από το σπίτι .

Η πόρτα άνοιξε σιγά σιγά και βλέπουν να βγαίνει από μέσα … Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 5ο

Συνεχίζεται… εδώ

Νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι

Ένα προϊόν μυθοπλασίας από την ομάδα του ArcadiaSpot

Διαβάστε όλες τις ιστορίες μας εδώ

Related posts

Τσικνοπέμπτη στη Στεμνίτσα με το Στέφανο Κασσελάκη

Arcadia Spot GZ

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στη Στεμνίτσα

Arcadia Spot GZ

Στολίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία της Στεμνίτσας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment