Top News Δήμος Γορτυνίας Επικαιρότητα

Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 6ο Μέρος

Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 10ο

Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 6ο Μέρος

Διαβάστε όλα τα προηγούμενα εδώ

Σύνοψη προηγούμενων γεγονότων

Μετά την αποχώρηση του , ο Αποστόλης έκανε σκέψεις που διαρκώς τον “ έτρωγαν “ σχετικά με τη Χρυσάνθη και τον Μάριο. Εν τω μεταξύ οι 2 τους ,αφού είχαν μία ευχάριστη συζήτηση γνωριμίας , κινήθηκαν προς το σπίτι που είχε νοικιάσει η Χρυσάνθη ,αλλά συνειδητοποίησαν πως κάποιος ήταν ήδη μέσα. Άρχισε να ανοίγει η πόρτα και τα 2 παιδιά περίμεναν το χειρότερο

Ο νυχτερινός επισκέπτης

Η πόρτα άνοιξε σιγά σιγά και βλέπουν να βγαίνει από μέσα ο Πέτρος μαζί με τον κατάμαυρο σκύλο του.Ο σκύλος φαινόταν να είναι αρκετά λερωμένος στο στόμα του ,αλλά επειδή ήταν νύχτα δεν κατάλαβαν τα παιδιά από τι ήταν ο λεκές. Ο Μάριος ετοιμάζεται να τον χτυπήσει αλλά η Χρυσάνθη τον σταματάει.

Χρυσάνθη : Μάριε στάσου, ο σπιτονοικοκύρης μου είναι.  Κύριε Πέτρο μας κατατρομάξατε. Τι θέλετε τέτοια ώρα στο σπίτι?

Πέτρος : Ήρθα να τσεκάρω αν είναι όλα εντάξει με το ρεύμα και επίσης να ελέγξω και κάτι άλλο που ήθελα . Χτύπησα πριν μπω σε περίπτωση που είσαι μέσα ,αλλά δεν πήρα απάντηση ,γι ‘αυτό τον λόγο άνοιξα με τα δικά μου κλειδιά. Ο νεαρός ποιος είναι ?? Ο Κόκκινος Χρυσός της Στεμνίτσας 6ο

Χρυσάνθη : Α οκ κατάλαβα ,απλά αν σας είναι εύκολο θα προτιμούσα όταν πρόκειται για επίσκεψη να με ενημερώνετε. Ο νεαρός είναι ο Μάριος , ένας φίλος από τη σχολή.

Μάριος : Κύριε σας ζητάω συγνώμη απλά όπως καταλαβαίνετε αυτοάμυνα. Μάριος χάρηκα για τη γνωριμία (και του άπλωσε το χέρι για χειραψία )

Ο Πέτρος τον “σκάναρε” με τα μάτια του, από πάνω μέχρι κάτω και είχε μια έκφραση καχυποψίας.

Πέτρος :Ναι ναι ,και εγώ χάρηκα.(είπε με τελείως αδιάφορο ύφος ,και αγνόησε την χειραψία).

Λοιπόν Χρυσάνθη άκου να δεις ,αυτό συμβαίνει πρώτη και τελευταία φορά ,δεν θέλω να φέρνεις κόσμο στο σπίτι ,γιατί έχουμε συμφωνήσει μόνο για σένα ,αν είναι για παραπάνω άτομα πες μου να σε χρεώσω παραπάνω . (είπε με ανεβασμένο τον τόνο της φωνής του )

Χρυσάνθη : Μα… μα ο Μάριος ήρθε για μία επίσκεψη ,δεν είχε σκοπό να κοιμηθεί εδώ. (απάντησε με τρεμάμενη φωνή )

Πέτρος : Δεν με ενδιαφέρει ,δεν θέλω να φέρνεις κόσμο στο σπίτι, γιατί μπορεί να προκαλέσουν ζημιές ,ή τη μία να είναι ένας ,την επόμενη 3 ,και πάει λέγοντας και να καταλήξει σε πάρτυ ,κάτι που δεν θέλω καθόλου να γίνει. 

Χρυσάνθη : Εντάξει κατάλαβα δεν θα επαναληφθεί . Ζητώ συγνώμη . 

Πέτρος : Φεύγω και όπως είπαμε. Ποτέ ξανά κόσμο στο σπίτι μου

Ένα μυστήριο που αρχίζει να ξετυλίγεται

Ο Πέτρος έφυγε αρκετά ενοχλημένος και νευριασμένος. Ήταν ξεκάθαρο πως η παρουσία του Μάριου τον ενόχλησε απίστευτα και οι λόγοι που δεν τον ήθελε ,φάνηκα φθηνες δικαιολογίες.

Μάριος : Ζητώ συγνώμη για τον μπελά που σου προκάλεσα ,αλλά η αντίδραση του μου φάνηκε λίγο υπερβολική ,δεν συμφωνείς ??

Χρυσάνθη : Ναι ,να σου πω την αλήθεια ,από την 1η μέρα με ανατρίχιαζε λίγο η παρουσία του ,αλλά το αποψινό ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Μάριος : Θύμισε μου γιατί δεν ψάχνεις κάποιο άλλο σπίτι ,με άλλο ιδιοκτήτη 

Χρυσάνθη : Το θέμα μου είναι το οικονομικό . Και απ΄ότι έμαθα ,είναι το πιο οικονομικό σε όλο το χωριό . Αν δεν ήταν έτσι ο κύριος Πέτρος δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα .Δεν πρόσεξες πως ο σκύλος του ήταν λερωμένος στο στόμα ?

Μάριος : Ναι , έχεις δίκιο και μύριζε και λίγο  περίεργα.

Χρυσάνθη : Γι αυτό σου λέω το πρόβλημα δεν είναι το σπίτι αλλά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης. Τέλος πάντων επειδή έχω αρχίσει και κρυώνω δεν μπαίνουμε μέσα στο σπίτι?? Εκτός αν βιάζεσαι .

Μάριος : Όχι ,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ,πάμε και αν είναι 1-2 ώρες φεύγω να πάω και εγώ σπίτι μου.

Οι δυο τους μπήκαν μέσα στο σπίτι και μια περίεργη μυρωδιά υπήρχε στο χώρο. Ακολουθώντας τα σημεία ,στα οποία ήταν πιο έντονη , οδηγήθηκαν στην κλειδωμένη πόρτα. 

Συνεχίζεται… εδώ

Νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι

Ένα νέο προϊόν μυθοπλασίας από την ομάδα του ArcadiaSpot

Διαβάστε όλες τις ιστορίες μας εδώ


Related posts

Τσικνοπέμπτη στη Στεμνίτσα με το Στέφανο Κασσελάκη

Arcadia Spot GZ

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στη Στεμνίτσα

Arcadia Spot GZ

Στολίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία της Στεμνίτσας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment