Ελλάδα Επικαιρότητα

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 39 ετών

Ο Νίκος Φλωρινιώτης

Ο Νίκος Φλωρινιώτης, σε ηλικία 39 ετών, απεβίωσε χθες στο Νοσοκομείο «Λαϊκό», έπειτα από μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Εδώ και κάποιο διάστημα, ο Νίκος Φλωρινιώτης αγωνιζόταν ενάντια στην ασθένεια και τον τελευταίο μήνα βρισκόταν στο Νοσοκομείο «Λαϊκό».

Πριν από έξι μήνες, τον περασμένο Ιούνιο, ο πατέρας του Γιάννης Φλωρινιώτης πέθανε και τότε έγινε γνωστό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Νίκος Φλωρινιώτης. Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει τότε, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του, μαζί με τη μητέρα του Μάχη, στον Γιώργο Λιάγκα, είχαν αναφερθεί σε κάποιο πρόβλημα υγείας του, χωρίς να θέλουν να μπουν σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Το επόμενο διάστημα, μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η μητέρα του, Μάχη Φλωρινιώτη, μίλησε σήμερα στο «Πρωινό», μετά τη γνωστοποίηση της δυσάρεστης είδησης, συντετριμμένη για τον θάνατο του γιου της. «Αχ παιδάκι μου… Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου… Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου…».

Συντετριμμένη και η αδελφή του, Αννούλα Φλωρινιώτη, βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega, η οποία έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση. Η Αννούλα Φλωρινιώτη ξέσπασε σε λυγμούς και αρκέστηκε να πει «καταστράφηκα». Η πηγή είναι το iefhmerida

Related posts

Ελένη Κτιστάκη : Απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ.

Arcadia Spot GZ

Έφυγε από τη ζωή ο Σόιμπλεσε ηλικία

Arcadia Spot GZ

Τι έγινε σαν σήμερα 27 Δεκεμβρίου

Arcadia Spot FG

Leave a Comment