Ελλάδα Επικαιρότητα

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στη Ναυτεμπορική (vid)

kouroumplis-nautemporikh

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στη Ναυτεμπορική TV παρευρέθηκε προχτες την Πέμπτη 11.05.2023 για τις εκλογές.
Πιο συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, υποψήφιος βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην εκπομπή του Φίλιππου Φιλιππακόπουλου ανέφερε:

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σχετικά με τα δρώμενα

«Η μεγάλη δήλωση από το χθεσινό debate ήταν του κ. Ανδρουλάκη, ότι οι υπεύθυνοι θα πάνε φυλακή. Ο κ. Μητσοτάκης εξέθεσε το δημοκρατικό ήθος της ΝΔ και έστειλε τον αρχηγό ενός κόμματος στις εκλογές, με τη βαριά κατηγορία ότι παρακολουθείται για εθνικούς λόγους.

Το «όραμα» του κ. Μητσοτάκη έχει στραγγαλίσει την αξιοπρέπεια των Ελλήνων καθώς έχει καταστήσει τον ελληνικό λαό επιδοματούχο. Αυτή τη στιγμή ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας ζουν με 400 ευρώ, όταν η ακρίβεια καλπάζει και οι τιμές των προϊόντων αυξάνονται κάθε εβδομάδα. Για  τη μείωση του ΦΠΑ πιστεύω ότι αν υπάρχει αξιόπιστος έλεγχος στην πηγή, είναι βέβαιο πως θα πάει στον καταναλωτή. 

Οι νέοι σήμερα ζουν το μαρτύριο της παρατεταμένης εφηβείας, δεν μπορούν να φύγουν από το παιδικό τους δωμάτιο και αυτή είναι μία σκληρή πραγματικότητα που το πολιτικό σύστημα πρέπει να τη δει με σοβαρότητα κι όχι με πρόχειρες λύσεις. Στο πρόγραμμα ανάκαμψης της Πορτογαλίας προβλεπόταν 2 δισ ευρώ για τη στέγαση ενώ σε εμάς είναι 1,5 εκατ. Δίνετε στεγαστικό δάνειο στα νέα παιδιά με κυμαινόμενο επιτόκιο, ποιος νέος έχει σήμερα 25.000 ευρώ που ζητάτε για τη συμμετοχή του; Με αυτό τον τρόπο είναι σίγουρο ότι στην συνέχεια το δάνειο του θα γίνει κόκκινο.
Οι νέοι σήμερα δουλεύουν χωρίς να αμείβονται για τις υπερωρίες τους. Καταργήσατε και αποσυναρμολογήσατε κάθε εργατικό δικαίωμα και περιμένετε αυτός ο λαός να σας ψηφίσει;

Η ΝΔ δεν πιστεύει στην κοινωνική πολιτική.  Ελάτε στη Δυτική Αθήνα όπου ο κ. Μητσοτάκης ήταν βουλευτής και θα είναι πάλι υποψήφιος, και όπου η παρουσία του γέννησε μεγάλες προσδοκίες. Δεν υπάρχει ούτε ένα έργο που να το υλοποίησε, όπως η υπογειοποίηση των καλωδίων υψηλής τάσης της ΔΕΗ, στην Αγία Βαρβάρα, η παραχώρηση μέρους στρατοπέδου στο Χαϊδάρι, τα αντισταθμιστικά μέτρα στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού».

Related posts

Κασσελάκης : «Δεν πρόκειται να δεχθώ επιχειρηματικά συμφέροντα να ελέγχουν με οποιοδήποτε τρόπο το κόμμα »

Arcadia Spot GZ

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζεται για έξοδο η ομάδα Αχτσιόγλου – Μήνυμα αποχώρησης από Ηλιόπουλο

ArcadiaSpot Team

Γεώργιος Φαράντος: Υπόμνημα στην Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment