Ελλάδα Επικαιρότητα Οικονομία

Πριν τα Χριστούγεννα οι πρώτες πληρωμές από το επίδομα θέρμανσης

Πριν τα Χριστούγεννα οι πρώτες πληρωμές από το επίδομα θέρμανσης

Πριν τα Χριστούγεννα οι πρώτες πληρωμές από το επίδομα θέρμανσης. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης μέσω της πλατφόρμας myΘέρμανση της ΑΑΔΕ προχωράει χωρίς καμία μείωση.

Οι δικαιούχοι θα λάβουν την πρώτη δόση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων, συγκεκριμένα στις 22 Δεκεμβρίου.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 8 Δεκεμβρίου, ενώ η προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσης, που φέτος κυμαίνεται από 100 έως και 1.000 ευρώ, θα καταβληθεί έως τις 22 Δεκεμβρίου.

Όσοι ήταν δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης κατά τη χειμερινή περίοδο 2022-2023 θα λάβουν ως προκαταβολή το συνολικό ποσό επιδόματος που τους είχε καταβληθεί κατά την περσινή περίοδο.

Για όσους έλαβαν πέρυσι διπλάσιο επίδομα θέρμανσης, επειδή αποφάσισαν να μην χρησιμοποιήσουν φυσικό αέριο ή ήταν νέοι δικαιούχοι, η προκαταβολή ορίζεται στο ήμισυ του συνολικού επιδόματος που τους είχε καταβληθεί.

Η διαδικασία υποβολής αίτησης περιλαμβάνει τα εξής βήματα: Επιλέγω αν διαμένω σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία Επιλέγω αν είμαι ιδιοκτήτης ή ένοικος και συμπληρώνω τον ΑΦΜ του ιδιοκτήτη Επιλέγω το είδος του καυσίμου που χρησιμοποιώ Συμπληρώνω τον Αριθμό παροχής ρεύματος Επιλέγω τον οικισμό μου Συμπληρώνω τα τετραγωνικά μέτρα της κατοικίας μου Συμπληρώνω τον IBAN στο myAADE

Related posts

Επίδομα θέρμανσης ρεύματος : Πάνω από 480.000 οι αιτήσεις

Arcadia Spot GZ

Επιδόματα θέρμανσης: Η κυβέρνηση εξετάζει παράταση υποβολής αιτήσεων

Arcadia Spot GZ

Πάνω από 140.000 αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment