Ελλάδα Επικαιρότητα Οικονομία

Σκρέκας : Μείωση Τιμών έως και 15% για Σημαντικές Κατηγορίες Προϊόντων

Σκρέκας

Μείωση Τιμών έως και 15% για Σημαντικές Κατηγορίες Προϊόντων, Δηλώνει ο Υπουργός Ανάπτυξης. Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, ανακοίνωσε μείωση στις τιμές προϊόντων έως και 15% εντός του επόμενου διαστήματος, αναγνωρίζοντας την υψηλή ακρίβεια ως ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές.

“Από την Παρασκευή και μετά, όπου θα εφαρμοστεί σε όλο το εύρος τους η δέσμη μέτρων την οποία έχουμε λάβει και έχουμε περάσει από τη Βουλή των Ελλήνων, θα δούμε σημαντικές κατηγορίες προϊόντων να μειώνονται οι τιμές σε ποσοστό που φτάνει και το 15%. Αυτό ισχύει για προϊόντα όπως καθαριστικά σπιτιού, προϊόντα προσωπικής υγιεινής, βρεφικές πάνες, καθώς και άλλα αγαθά που είναι ουσιώδη για την καθημερινή ζωή των νοικοκυριών”, είπε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Σκρέκας τόνισε ότι η κυβέρνηση αναγνωρίζει την ακρίβεια ως κύριο πρόβλημα και έχει λάβει μέτρα για να το αντιμετωπίσει, συμπεριλαμβανομένων ελέγχων επί της αισχροκέρδειας και της επιβολής προστίμων. Επιπλέον, αναφέρθηκε σε νέα μέτρα που εφαρμόζονται από την 1η Μαρτίου, προκειμένου να ενισχυθεί ο ανταγωνισμός και να επιτευχθεί σταδιακή μείωση του πληθωρισμού.

Related posts

Καλάθι Σαρακοστής και Τιμές Λαγάνας: Αναφορά του Υπουργού Ανάπτυξης

Arcadia Spot GZ

Τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας: Τι λέει ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

Arcadia Spot GZ

Ο Υπουργός Ανάπτυξης ελέγχει τη μείωση τιμών σε σούπερ μάρκετ: Μέτρα κατά της υπερβολικής αύξησης τιμών σε 3.000 προϊόντα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment