Ελλάδα Επικαιρότητα Οικονομία

Το καλάθι της Σαρακοστής : Από πότε θα ισχύσει

Το Καλάθι της Σαρακοστής : Τι περιλαμβάνει

Το καλάθι της Σαρακοστής . Από τις 13 Μαρτίου έως τις 4 Μαΐου, θα ισχύει το “Καλάθι της Σαρακοστής”, όπως ορίζεται από Υπουργική Απόφαση που υπογράφηκε από τον Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα. Αυτό το νέο “Καλάθι” αποτελεί επέκταση του “Καλαθιού του Νοικοκυριού”, προσθέτοντας τρεις νέες κατηγορίες τροφίμων, προκειμένου να παρέχονται σε προσιτές τιμές όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το τραπέζι της Σαρακοστής σε κάθε νοικοκυριό.

Τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στο “Καλάθι της Σαρακοστής” είναι ο χαλβάς, οι νηστίσιμες σαλάτες (όπως αλοιφές μελιτζανοσαλάτες, ταραμοσαλάτες κ.λπ.) και τα κατεψυγμένα θαλασσινά (τουλάχιστον δύο είδη).

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας δήλωσε ότι το στόχος είναι κάθε νοικοκυριό να έχει πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για να υποστηρίξει όλους τους καταναλωτές, έτσι ώστε κανείς να μην αποκλείεται από τα απαραίτητα προϊόντα για το τραπέζι της οικογένειάς του. πηγή. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για να υποστηρίξει όλους τους καταναλωτές, έτσι ώστε κανείς να μην αποκλείεται από τα απαραίτητα προϊόντα για το τραπέζι της οικογένειάς του

Related posts

Καλάθι Σαρακοστής και Τιμές Λαγάνας: Αναφορά του Υπουργού Ανάπτυξης

Arcadia Spot GZ

Το Καλάθι της Σαρακοστής : Τι περιλαμβάνει

Arcadia Spot GZ

Έρευνα ΙΕΛΚΑ: Ανάλυση Τιμών σε Σούπερ Μάρκετ – Αύξηση 3% τον Ιανουάριο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment