Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Χαλκίδα : Γυναίκα σκότωσε άνδρα με τέσσερις μαχαιριές

Χαλκίδα : Γυναίκα σκότωσε άνδρα με τέσσερις μαχαιριές. Σοκ στη Χαλκίδα από την δολοφονία ενός άνδρα από μια γυναίκα. Το περιστατικό σημειώθηκε

Χαλκίδα : Γυναίκα σκότωσε άνδρα με τέσσερις μαχαιριές.

Σοκ στη Χαλκίδα από την δολοφονία ενός άνδρα από μια γυναίκα. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (20/1) σε κεντρική οδό της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 39χρονη γυναίκα μαχαίρωσε τέσσερις φορές τον 42χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν ξυλουργός στο επάγγελμα. Ο άτυχος άνδρας πέθανε επιτόπου.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί, όταν ο 42χρονος άνδρας βγήκε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του. Η 39χρονη γυναίκα, η οποία ήταν γνωστή του θύματος, τον πλησίασε και του επιτέθηκε με μαχαίρι.

Οι κάτοικοι της περιοχής που είδαν το περιστατικό σοκαρισμένοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ο άτυχος άνδρας είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Η 39χρονη γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να κατανοήσουν τα κίνητρα της δολοφονίας.

Related posts

Σύλληψη 33χρονου για δολοφονία στη Λάρισα: Επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη

Arcadia Spot GZ

Σαν σήμερα 25 Φεβρουαρίου το ματωμένο σκηνικό με το Νίκο Κοεμτζή

Arcadia Spot GZ

Ξανά στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment