Top News Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Χαλκιδική: Ξυλοδαρμός ζευγαριού ηλικιωμένων σε beach bar

Σοκάρει η καταγγελία ενός ζευγαριού ηλικιωμένων για ξυλοδαρμό σε beach bar στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του ζευγαριού, στην παραλία Κασταμονίτη τους απαγορεύτηκε να κάνουν μπάνιο.

Όπως υποστήριξε η γυναίκα, παρόλο που το ζευγάρι ήταν δύο μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες σε δημόσιο μέρος, ο υπάλληλος τους πλησίασε και άρχισε να τους βρίζει, εκτοξεύοντας απειλές όπως «θα σας πνίξω» και «θα σας πετάξω»

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο υπεύθυνος δεν σταμάτησε μόνο σε αυτό αλλά άρχισε να τους χτυπάει, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη και η γυναίκα του.

Μία λουόμενη που βρισκόταν στο σημείο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ειδοποίησε το 100 και το 166, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Η βιαιότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια που χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο γόνατο, ενώ ο γιατρός του νοσοκομείου έμεινε έκπληκτος από τη βαρβαρότητα της επίθεσης, όπως ισχυρίστηκε η 70χρονη.

Όσα είπε η ηλικιωμένη γυναίκα

«Σάββατο πρωί δέκα η ώρα, λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίναμε πρωί δέκα η ώρα. Ήμασταν δύο μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες τους σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω ούτε τίποτα. Έρχεται λοιπόν κι αρχίζει να βρίζει», είπε αρχικά η 70χρονη στο MEGA.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η γυναίκα ο υπεύθυνος της επιτέθηκε και την χτύπησε στο κεφάλι, στο σημείο που είχε χειρουργηθεί. «Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος κι έβαζε την ομπρέλα. «Θα σας πνίξω», «θα σας πετάξω», πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου σηκώνομαι και λέω «κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;». Μου δίνει μια μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο, σηκώνεται ο σύζυγος λέει “τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη”» ανέφερε η 70χρονη.

Και συνέχισε: «Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του ξεσκίζει την μπλούζα, με ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό, κι ένα χέρι, καβάλα δηλαδή σαν το γαϊδούρι, στα πλευρά. Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρθει κανένας… Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό

«Σχετικά με περιστατικό -το οποίο εσχάτως αναπαράγεται σε δημοσιεύματα του Τύπου και αναφέρεται σε επίθεση από υπεύθυνο παραλιακού καταστήματος, στην περιοχή της Χαλκιδικής, σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού-διευκρινίζεται ότι αυτό έλαβε χώρα πριν από ένα χρόνο, συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2022.

Για την επίθεση είχαν συλληφθεί τότε, εντός των ορίων του αυτοφώρου, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι ελληνικές αστυνομικές Αρχές, τηρώντας απαρέγκλιτα το νόμο και επιχειρώντας πάντοτε στη βάση αυτού, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παρανομεί.

Στην ελληνική επικράτεια οι νόμοι ισχύουν, προστατεύοντας τα δικαιώματα των πολιτών και επισκεπτών και τιμωρώντας όσους τα αμφισβητούν και υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας»

Related posts

Κρατούμενος σε Κρίσιμη Κατάσταση μετά από Άγριο Ξυλοδαρμό στη Λαμία: Μάχη για την Ζωή στην Εντατική Θεραπεία

Arcadia Spot GZ

Στη φυλακή ο τράπερ που ξυλοκόπισε φοιτητή

Arcadia Spot GZ

Χαλκιδική : Φωτιά σε μονοκατοικία

Arcadia Spot KP

Leave a Comment