Ελλάδα Επικαιρότητα

13χρονος μαθητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

13χρονος μαθητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

13χρονος μαθητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Ένα ανησυχητικό βίντεο έγινε δημόσιο και προκάλεσε σοκ, καθώς δείχνει έναν μαθητή να κρατάει στο έδαφος έναν 13χρονο και να τον χτυπάει στο κεφάλι με τα χέρια και τα πόδια του. Σύμφωνα με τη θεία του παιδιού, ένας από τους ανθρώπους που παρακολουθούν το περιστατικό ακούγεται να φωνάζει “σκότωσέ τον.”

Ο διευθυντής του σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή Ρεθύμνου ανέφερε ότι υπήρχε καταγγελία για το περιστατικό στο σχολείο και στην αστυνομία, και έχουν ήδη ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το περιστατικό συνέβη πρωί, πριν από την άφιξη των εκπαιδευτικών στο σχολείο, καθώς ήταν περίπου 7:30 π.μ. Οι εκπαιδευτικοί αφήνουν τα παιδιά στο σχολείο συνήθως στις 8:00 π.μ. Ο αύλειος χώρος του σχολείου παραμένει ανοικτός πριν από αυτήν την ώρα, διότι δεν είναι ασφαλές για τους μαθητές να περιμένουν στον δρόμο. Τα σχολεία στην ύπαιθρο χρησιμοποιούνται και ως χώροι άθλησης και παιδικές χαρές και δεν μπορούν να κλείνουν.

Παρά τη λύπη για το περιστατικό, ο διευθυντής αναφέρει ότι είχαν γίνει πολλές παρεμβάσεις κατά τα τρία προηγούμενα χρόνια για να αντιμετωπιστούν παρόμοιες καταστάσεις και αποτελέσματα θα ήταν πολύ χειρότερα αν δεν είχαν γίνει αυτές οι παρεμβάσεις.

Το σοκαριστικό βίντεο εδώ

Related posts

Περιστατικό Βίας : Ξυλοκόπισαν παιδί με αυτισμό στο Ηράκλειο

Arcadia Spot GZ

Ξυλοδαρμός γονέα έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα

Arcadia Spot GZ

Συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε άλλους μαθητές

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment