Διεθνή Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

Βασίλισσα Ελισσάβετ: Βάζει τέλος στην φημολογούμενη κόντρα και στέφει την Καμίλα βασίλισσα

vasilisa_elisabet_kamila

Τέλος στην επί σειρά ετών φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στην Βασίλισσα Ελισσάβετ και την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, σύζυγο του Πρίγκιπα Καρόλου.

Η Βασίλισσα Ελισσάβετ σε ανακοίνωση της μέσα από το Παλάτι δήλωσε ότι επιθυμεί η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, να λάβει τον τίτλο της βασίλισσας όταν αυτός γίνει βασιλιάς, εδραιώνοντας τον ρόλο της στην καρδιά της βασιλικής οικογένειας.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε εν όψη μιας πολλής σημαντικής στιγμής για την ίδια την Βασίλισσα, τον εορτασμό των 70 χρόνων από την επάνοδό της στο θρόνο.

Η ανακοίνωση της Βασίλισσας

“Είναι ειλικρινής επιθυμία μου, όταν έρθει η ώρα, η Καμίλα να ονομάζεται Βασιλική Σύζυγος καθώς συνεχίζει το βασιλικό της έργο”, ανέφερε στην επιστολή της με αφορμή τα 70 χρόνια από την άνοδό της στον θρόνο η βασίλισσα Ελισάβετ.

Με αυτό το μήνυμα, η βασίλισσα εξέφρασε την υποστήριξή της στον διάδοχό της και τη σύζυγό του, την ώρα που ο μικρότερος γιος της έχει απομακρυνθεί από το παλάτι, καθώς τον βαραίνουν σοβαρότατες κατηγορίες.

Αυτό που πάντα ήθελε ο Κάρολος

Ως την “απόλυτη βασιλική σφραγίδα επιδοκιμασίας” που πάντα λαχταρούσε ο πρίγκιπας Κάρολος για την Καμίλα, σχολίασε η βασιλική βιογράφος Ingrid Seward

“Είναι η αποκατάσταση της φήμης για τη γυναίκα που ένα μεγάλο ποσοστό του κοινού κατηγόρησε και ακόμα κατηγορεί για το τέλος του βασιλικού παραμυθιού ανάμεσα στον Κάρολο και την Νταϊάνα”, έγραψε στη Sun.

Καμίλα: η πιο μισητή γυναίκα στη Βρετανία

Ο Κάρολος και η Καμίλα, ήταν για πολλά χρόνια εραστές, πρωτού παντρευτούν το 2005 σε μια πολιτική τελετή στο Ουίνδσορ.

Για πολλά χρόνια, η Καμίλα υπήρξε η πιο μισητή γυναίκα στη Βρετανία, έχοντας ταυτιστεί με το τρίτο πρόσωπο στον βασιλικό γάμο, ενώ τα ταμπλόιντ την στοχοποιούσαν για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997.Η ίδια γυναίκα τώρα πήρε τη έγκριση και μάλιστα από την Βασίλισσα για να γίνει και η ίδια βασίλισσα!

Οι δημοσκοπήσεις

Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 83% των πολιτών έχουν θετική άποψη για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ωστόσο, δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και όσον αφορά τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του.

Να σημειώσουμε το γεγονός πως, οι νέοι πολίτες κάτω των 30 επιθυμούν να ξεφορτωθούν τη μοναρχία, ένα αίτημα που γίνεται όλο και πιο έντονο.


Τι έγραψε ο ξένος Τύπος

Οι Sunday Times υπογραμμίζουν ότι η κίνηση της βασίλισσας βάζει τέλος «σε χρόνια αμφισβητήσεων και σύγχυσης» για τον ρόλο της Καμίλας όταν ο Κάρολος αναλάβει τον θρόνο.

«Ήταν η πρώτη φορά που η βασίλισσα εξέφρασε δημοσίως την άποψή της για ένα ζήτημα που διχάζει την κοινή γνώμη μετά τον γάμο του Καρόλου και της Καμίλας το 2005», επεσήμανε η εφημερίδα.

Η The Sunday Express κάνει λόγο για «ένα δώρο προς τον Κάρολο με αφορμή το πλατινένιο ιωβηλαίο» της βασίλισσας.

Η Daily Mail, είχε τίτλο «Η Καμίλα ΘΑ ΓΙΝΕΙ βασίλισσα». Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ανακοίνωση της βασίλισσας «βάζει τέρμα σε χρόνια εικασιών» για τον μελλοντικό ρόλο της δούκισσας της Κορνουάλης.

Related posts

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακυρώνει τηλεδιασκέψεις εξαιτίας του κορωνοϊού

#omada_Arcadia_Spot***

Βασίλισσα Ελισσάβετ: Θετική στον κορωνοϊό

#omada_Arcadia_Spot***

Πρίγκιπας Φίλιππος: Πρόσωπα έκπληξη στη διαθήκη των 34 εκατ. ευρώ – Δεν ξέχασε τον εγγονό του Χάρι

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment