Ελλάδα Επικαιρότητα Κοινωνικά

Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα: Γονείς έχασαν και τα τρία παιδιά τους – Σε εξέλιξη οι έρευνες

oikogenia_exase_tria_paidia

Πάγωσαν όλοι, πριν από λίγες μέρες, στο άκουσμα πως μία οικογένεια από την Πάτρα έχασε και τα τρία της παιδιά μέσα σε τρία χρόνια.

Ύστερα και από τον θάνατο του τρίτου τους παιδιού που ήταν και το μεγαλύτερο από τα τρία, ξεκίνησαν οι έρευνες ώστε να βρεθεί η αιτία που αυτοί οι γονείς έμειναν με άδειες αγκαλιές.

Η προϊσταμένη της τοπικής Εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Η προϊσταμένη της τοπικής Εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση, εχθές. Μετά από εισαγγελική παρέμβαση, περνά στα χέρια των αντρών του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να δοθούν σαφείς απαντήσεις στα αίτια που τα τρία αγγελούδια έχασαν τη ζωή τους.

Σύωνα με αστυνομικές πηγές, μόλις φτάσει στην Ασφάλεια Αττικής ο φάκελος, θα ξεκινήσει εκ νέου η έρευνα, ενώ θα κληθούν για κατάθεση τόσο οι γονείς, όσο και γιατροί που είχαν εξετάσει τα τρία παιδιά.

Η έκκληση της οικογένειας

Την ίδια ώρα, απάντηση σε δημοσιεύματα και σχόλια που βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας δίνει, μέσω του δικηγόρου της η οικογένεια. Οι γονείς απευθύνουν ευγενική έκκληση να σταματήσει εφεξής η οποιαδήποτε δημοσίευση ή αναπαραγωγή συγκεχυμένων πληροφοριών και ανακριβειών σχετικά με την υπόθεση, οι οποίες ουδέν εισφέρουν σε ένα τόσο ευαίσθητο και τραγικό θέμα, όπως και η -εν μέσω του βαρέως πένθους τους- συνεχής ενόχληση τόσο των ιδίων, όσο και λοιπών μελών των οικογενειών τους σχετικά με απόσπαση πληροφοριών για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Related posts

Σύλληψη 48χρονου για ανθρωποκτονία

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά

Arcadia Spot NG

Σύλληψη 48χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Arcadia Spot NG

Leave a Comment