Αθλητικά Ροή Ειδήσεων

Σημαντικές διακρίσεις για το Γιώργο Μιταλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tennis

mitalas-geladaris-ptolemaida1

Ο Γιώργος Μίταλας του Αρκαδικού ομίλου αντισφαίρισης Άτλαντα που προπονείται στην αθλητική εγκατάσταση του Smash Tripolis tennis club κατόρθωσε για μια ακόμα φορά να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις, με τη συμμετοχή των καλύτερων αθλητών της Ελλάδας στην κατηγορία αγόρια κάτω των 12 ετών.


Το πρωτάθλημα διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα από τις 29/8 έως τις 3/9 και όλοι οι κορυφαίοι αθλητές της κατηγορίας έλαβαν μέρος. Ο Γιώργος συνεχίζοντας τις εκπληκτικές εμφανίσεις κατάφερε με συμπαίκτη τον Οδυσσέα Γελαδάρη να κατακτήσει την 1η θέση στα διπλά ,ενώ στην κατηγορία των μονών ηττήθηκε στον ημιτελικό σε ένα πολύωρο αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καταλαμβάνοντας έτσι την 3η θέση.

1η και 3η θέση για το Γιώργο Μιταλά και τον Οδυσσέα Γελαδάρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις στην Πτολεμαΐδα

Οι συνεχόμενες Πανελλήνιες επιτυχίες του Γιώργου Μίταλα τον καθιστούν έναν από τους καλύτερους αθλητές στην ηλικία του και σε συνδυασμό με την επίσης καταπληκτική πορεία του συναθλητή του Θάνου Κακουρίδη, δείχνουν πως το Αρκαδικό τένις έχει φτάσει σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο, κάτι πρωτόγνωρο για την περιοχή μας. Το γεγονός ότι για πρώτη φορά αθλητές από την Αρκαδία μπορούν να αναρριχηθούν μέσα στους 5 καλύτερους αθλητές της χρονιάς αποδεικνύει περίτρανα ότι και όμιλοι με μικρότερη δυναμική από τους ομίλους της Πρωτεύουσας μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τέτοιων δύσκολων πρωταθλημάτων.


Η διοίκηση του Αρκαδικού ομίλου αντισφαίρισης Άτλαντα και οι υπεύθυνοι της αθλητικής εγκατάστασης Ψυχογιός Αντώνης και Βλάχος Βασίλης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα το Γιώργο Μίταλα και το Θάνο Κακουρίδη για τις προσπάθειες που καταβάλουν τα τελευταία χρόνια με καθημερινή 2ωρη προπόνηση και πολλές θύσιες , καθώς και τους γονείς των αθλητών , που χωρίς την αμέριστη συμπαράστασή τους ο στόχος για Πανελλήνιες διακρίσεις δεν θα είχε επιτευχτεί.


Δελτίο τύπου:
Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης Άτλαντας
Smash tripolis tennis club

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Πελοπόννησος | Πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη ΣΔΙΤ απορριμμάτων

#omada_Arcadia_Spot

Ξεκινούν με διαδικασία κατεπείγοντος οι εργασίες στη πυρόπληκτη Κορινθία

#omada_Arcadia_Spot

Hat Trick για τα κορίτσια τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Καλαμάτα

#omada_Arcadia_Spot

Προσθέστε το σχόλιο σας