Ελλάδα Επικαιρότητα

Διαμαρτυρία Αγροτών: Κλείσιμο Οδών και Απειλή Πορείας προς την Αθήνα

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Σημαντικές εξελίξεις ενόψει της αυριανής συνάντησης με τον Μητσοτάκη

Διαμαρτυρία Αγροτών: Κλείσιμο Οδών και Απειλή Πορείας προς την Αθήνα.

Σήμερα, Τετάρτη (7/2), οι αγρότες αντιδρούν με κλεισίματα επαρχιακών και εθνικών οδών, ενισχύοντας τις διαμαρτυρίες τους και απειλώντας με πορεία προς την Αθήνα, εάν δεν εκπληρωθούν ορισμένα αιτήματά τους προς την κυβέρνηση.

Αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι οργανώνουν την πορεία προς την Αθήνα, με τρακτέρ τους, για να διεξαγάγουν διαμαρτυρία την επόμενη εβδομάδα, ενώ έχουν ήδη αποφασίσει να κλείσουν ορισμένα σημεία στις εθνικές οδούς.

Αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αποφάσισαν να επιδιώξουν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους με δραστικές ενέργειες, όπως το κλείσιμο δρόμων και η διοργάνωση πορείας προς την πρωτεύουσα.

Μεταξύ των αιτημάτων τους περιλαμβάνονται η αφορολόγητη πώληση αγροτικού πετρελαίου, η μείωση του κόστους ενέργειας, επιδοτήσεις σε εφόδια και ζωοτροφές, και η επαναδιαπραγμάτευση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής.

Η κυβέρνηση αντιδρά με ανοικτό πρόσωπο στη διαμαρτυρία των αγροτών, εκφράζοντας την προθυμία για συνάντηση με εκπροσώπους τους, ενώ τονίζει ότι έχει ήδη λάβει μέτρα για την υποστήριξη του γεωργικού τομέα.

Related posts

Αγρότες Θεσσαλίας: Αποχώρηση από το Μέγαρο Μαξίμου λόγω έλλειψης “ουσιαστικών απαντήσεων”

Arcadia Spot GZ

Ενεργειακή Ρύθμιση στην Αγροτική Παραγωγή: Φθηνό Ρεύμα για Αειφορικές Επιλογές

Arcadia Spot GZ

Παρουσίαση του Ολλανδικού Σχεδίου για τη Θεσσαλία από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment