Top News Ελλάδα Επικαιρότητα

Εισαγγελικη έρευνα Αρείου Πάγου για Στίγκα

Stigkas

Εισαγγελικη έρευνα Αρείου Πάγου για Στίγκα διατάχθηκε για τις καταγγελίες του Βασίλη Στίγκα για όσα συμβαίνουν στο κόμμα των “Σπαρτιατών”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο Βασίλης Στίγκας κλήθηκε από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλινη, να καταθέσει την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:00.

Ο κ. Στίγκας, στο βήμα της Βουλής μάλιστα έκανε λόγο για “Greek mafia ή Δον Κορλεόνε” και ανέφερε πως βουλευτές του κόμματος του καθοδηγούνται από “εξωκοινοβουλευτικά κέντρα”. Έτσι εμμέσως πλην σαφώς άφησε αιχμές για τη στάση του Ηλία Κασιδιάρη, δίχως όμως να τον κατονομάσει.

Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η εικόνα να είναι στο Κοινοβούλιο αρχηγός και να μην έχει τους βουλευτές του δεν έχει ξανασυμβεί. Έχω μπει στο ρεκόρ Γκίνες, δεν φταίω εγώ για αυτό, οι κύριοι που λείπουν να το πω δημόσια είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα, εξωκοινοβουλευτικά που παραπέμπουν σε greek mafia και Don Corleone».

Με βάση την έρευνα που ξεκινά ο Άρειος Πάγος, πιθανή θεωρείται και η δικαστική διερεύνηση για πιθανή επιρροή του Ηλία Κασιδιάρη στο κόμμα.

Νωρίτερα, ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ανακοίνωσε την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί. Στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζεται και ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος συντάχθηκε απόλυτα με τη στάση του κ. Μανούσου.

Related posts

Νομοσχέδιο Υγείας: Ρυθμίσεις για τον Ενισχυμένο Αγώνα ενάντια στην Πανδημία και την Βελτίωση του Συστήματος Υγείας

Arcadia Spot GZ

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων

Arcadia Spot GZ

Αλλάζει η απόφαση για τα ομόφυλα Ζευγάρια

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment